Slå Begrenset innhold-modus på YouTube av eller på

Når du slår på Begrenset innhold-modus på YouTube, kan du skjule sanger og videoer som kan inneholde upassende innhold.

Slå Begrenset innhold-modus på YouTube av eller på

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Home-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Trykk på Konto nederst til høyre på startskjermen.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google Home. For å bytte konto, trykk på trekanten ved siden av kontonavnet.
  5. Trykk på Innstillinger.
  6. Trykk på ASSISTENT-fanen.
  7. Gå til Assistentenheter, og velg Google Home- eller Chromecast-enheten.
  8. Under Begrenset innhold-modus på YouTube:
    • For å blokkere begrenset innhold, slå den på On
    • For å tillate begrenset innhold, slå den av Off.

Her kan du finne ut mer om kontrollering av tilgangsbegrenset innhold.