Slå Begrenset innhold-modus på YouTube på eller av

Når du slår på Begrenset innhold-modus på YouTube, kan du skjule sanger og videoer som kan ha upassende innhold.

Slå Begrenset innhold-modus på YouTube på eller av

Høyttalere

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest- eller Home-høyttaleren din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  5. Gå tilbake til startskjermen, og trykk på enheten din.
  6. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet og så Innstillinger for YouTube.
  7. Slå Begrenset innhold-modus på YouTube av eller på.

Her finner du mer informasjon om hvordan du kontrollerer begrenset innhold

Skjermer

1.  Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home app.
  3. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  4. Sjekk at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til høyttaleren eller skjermen din. For å bytte konto, trykk på en annen konto eller Legg til en annen konto.
  5. Gå tilbake til startskjermen, og trykk på enheten din.
  6. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger Innstillinger-tannhjulet og så Varsler og Digital balanse og så Innstillinger for YouTube.
  7. Slå Begrenset innhold-modus på YouTube av eller på.

Her finner du mer informasjon om hvordan du kontrollerer begrenset innhold