Aktivér eller deaktiver Begrænset tilstand i YouTube

Når du aktiverer Begrænset tilstand i YouTube, kan du skjule sange og videoer, der muligvis indeholder upassende indhold.

Aktivér eller deaktiver Begrænset tilstand i YouTube

Højttalere

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest- eller Home-højttaler.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Gå tilbage til startskærmen, og tryk derefter på din enhed.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Tandhjulsikonet for Indstillinger og derefter YouTube-indstillinger.
  7. Aktivér eller deaktiver Begrænset tilstand i YouTube.

Sådan administrerer du begrænset indhold

Skærme

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din højttaler eller skærm. Hvis du vil skifte konto, skal du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.
  5. Gå tilbage til startskærmen, og tryk derefter på din enhed.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger Tandhjulsikonet for Indstillinger og derefter Notifikationer og Digital balance og derefter YouTube-indstillinger.
  7. Aktivér eller deaktiver Begrænset tilstand i YouTube.

Sådan administrerer du begrænset indhold