To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Sæt internettet på pause efter behov eller ud fra en tidsplan

Med Wi-Fi-pause kan du sætte internettet på pause for en gruppe enheder eller for bestemte enheder i Google Home-appen. Du kan også forhåndsindstille en tidsplan, der passer til jeres rutiner, f.eks. sengetid eller lektielæsning uden distraktioner.

Bemærk! Funktionerne i Familie-Wi-Fi kan ikke bruges med enheder, der anvender en privat adresse eller en randomiseret MAC-adresse. Denne indstilling på din telefon, tablet, computer eller en anden enhed forhindrer dem i at blive identificeret. Hvis du har problemer med at bruge Familie-Wi-Fi, skal du ændre eller deaktivere indstillingen for randomiseret MAC-adresse på enheden.

Sæt internettet på pause, og genoptag internetforbindelsen på enheder

Sæt en gruppe på pause, og genopret forbindelsen

Før du går i gang, skal du oprette en Familie-Wi-Fi-gruppe.

I Google Home-appen

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Familie-Wi-Fi.
  3. Tryk på Sæt på pause eller Genoptag under dit gruppenavn. Du skal muligvis stryge til venstre for at finde flere grupper.

Med Google Assistent

Du kan sætte dine grupper på pause og genoprette forbindelsen på dem ved hjælp af din stemme. Sig "Hey Google" efterfulgt af:
  • "Sæt Wi-Fi på pause for [Familie-Wi-Fi-gruppenavn]".
  • "Genopret Wi-Fi-forbindelsen for [Familie-Wi-Fi-gruppenavn]".

Denne funktion er tilgængelig for Google Nest Wifi-systemer i Home-appen. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Voice Match og styrer dine enheder med stemmen.

Sæt en bestemt enhed på pause, og genopret forbindelsen

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Enheder.
  3. Tryk på den enhed, du vil sætte på pause og så Sæt enhed på pauseog så vælg en pauseperiode og så Gem. Du kan aktivere enheden igen ved at trykke på Enhed, som er på pause.

Planlagte pauser

Opret en planlagt pause

Du kan automatisk sætte internettet på pause under hverdagsbegivenheder som f.eks. børnenes sengetid eller aftensmaden. Opret en tidsplan, og vælg de grupper, som tidsplanen skal anvendes for. De enheder, du vælger, vil gå offline og online igen i henhold til din tidsplan.

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi og så Tilføj og så Tidsplan .
  3. Giv din tidsplan et navn.
  4. Vælg en gruppe og så tryk på Næste.
  5. Vælg et starttidspunkt, et sluttidspunkt, og hvilke dage den planlagte pause skal træde i kraft.
  6. Tryk på Udfør.

Rediger en planlagt pause

Du kan redigere navnet, de planlagte klokkeslæt og de grupper, der er knyttet til tidsplanen.

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi og så din tidsplan.
  3. Rediger din tidsplan, og tryk derefter på Udfør.

Se kommende tidsplaner

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi.

Udsæt aktive eller kommende tidsplaner

Det er ikke altid, ting går som planlagt, og du kan sommetider have behov for at udsætte en kommende planlagt pause.

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi.
  3. Ud for den tidsplan, du vil udsætte, skal du trykke på Mere 더보기 og så Udsæt 30 min.

Spring en kommende tidsplan over

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi.
  3. Ud for den tidsplan, du vil udsætte, skal du trykke på Mere 더보기 og så Spring over.

Afslut aktive tidsplaner før tid

Du kan afslutte en aktiv tidsplan før det planlagte sluttidspunkt. Når du har afsluttet en aktiv tidsplan, genoptages Wi-Fi-netværket for din gruppes enheder. Tidsplanen genoptages på det næste planlagte tidspunkt.

1. Åbn Home-appen .
  2. Tryk på Wi-Fi  og så Familie-Wi-Fi.
  3. Ud for den tidsplan, du vil udsætte, skal du trykke på Mere 더보기 og så Afslut tidsplanen.

Genopret forbindelsen på en enhed, der er sat på pause

Hvis du ved en fejl kommer til at sætte den enhed, du bruger til at få adgang til Google Home-appen, på pause, kan du genoprette Wi-Fi-forbindelsen på følgende måder:

• Hvis du bruger en enhed med et dataabonnement, skal du deaktivere Wi-Fi på din telefon og bruge dine data til at få adgang til Google Home-appen. Åbn derefter appen igen, og genopret forbindelsen på din enhed.
  • Hvis du har adgang til en anden enhed, hvor Google Home-appen er installeret, kan du genoprette forbindelsen på din enhed derfra.
  • Del din Wi-Fi-forbindelse fra en telefon eller et hotspot i dit hjem, og forbind din enhed til den. Åbn derefter appen igen for at genoprette forbindelsen på din enhed.
  • Find et sted med tilgængeligt Wi-Fi-netværk, så du kan genoprette forbindelsen på din enhed.