To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Send informasjon fra høyttaleren eller skjermen din til telefonen

Google-assistenten på Google Nest- eller Home-høyttalere eller -skjermer kan sende informasjon til telefonen din og hjelpe deg med å finne ut mer om ulike emner. Dette kan være ting som veibeskrivelser, trafikkinformasjon og sportsresultater.

Denne funksjonen er foreløpig tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia, Australia, India, Singapore, Tyskland og Japan.

Merk: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være begrenset eller blokkert av enten Pause, Filtre eller Ikke forstyrr.

Finn ut mer om Digital balanse

Trinn 1. Kom i gang med Google Assistent-appen

Last ned og konfigurer Google Assistent-appen. Hvis du allerede har brukt Google Assistent-appen, hopper du til neste trinn.

Trinn 2. Sørg for at telefonen og høyttaleren eller skjermen er logget på samme Google-konto

På Android-enheten din

Trykk på Innstillinger Settings  Kontoer  Sørg for at Google-kontoen din er oppført, eller trykk på Legg til konto.

I Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på kontoen din.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

Trinn 3. Slå på varsler

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren eller skjermen.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Gjenkjenning og deling og så Gjenkjenning og tilpasning.
  5. Du må slå på Tillat personlige resultater før du kan slå på varsler.
  6. Rull nedover og velg hvordan du vil at personlige resultater skal vises.
  7. For å slå på varsler, trykk på Vis alltid automatisk. Hvis du vil slå av varsler, trykker du på Aldri vis automatisk.

Trinn 4. Konfigurer Voice Match på høyttaleren eller skjermen din

Hvis du er den eneste personen som bruker enheten, kan du hoppe over dette trinnet. Hvis flere personer bruker den samme høyttaleren eller skjermen, må hver person konfigurere Voice Match for å få informasjon på sin egen telefon.

Personer som ikke har konfigurert Voice Match, kan ikke sende informasjon til telefoner.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Innstillinger  og så Google Assistent og så Voice Match.
  3. I appen ser du alle enheter som støtter Voice Match. Trykk på en enhet for å slå Voice Match av eller på.
    • Hvis du ikke har noen enheter med Voice Match slått på, trykker du på Kom i gang og følger veiledningen i appen.
    • For å slå på Voice Match automatisk for nye enheter i samme hjem, slå på Enheter du legger til senere.

Trinn 5. Send informasjon til telefonen din

Etter at Google-assistenten har svart på det første søket ditt, sier du «Hey Google, send dette til telefonen min».

Merk: Hvis du spør om ting på høyttaleren eller skjermen der telefonen eller en skjerm kunne vært til nytte, sender assistenten informasjonen til telefonen din automatisk. Dette kan være ting som veibeskrivelser, trafikkinformasjon og sportsresultater.

Støttede funksjoner

Du kan sende informasjon om disse funksjonene til telefonen din:

Kalenderinformasjon

• Si «Hey Google, hva er planene mine?» og så «Send til telefonen min».

Handleliste

• Si «Hey Google, hva er på handlelisten min?» og så «Send til telefonen min».

Været

• Si «Hey Google, hvordan er været i Paris neste uke?» og så «Send til telefonen min».

Sportsresultater og tidsplaner

• Si «Hey Google, hvordan gjør Brann det?» og så «Send til telefonen min».

Filmer

• Si «Hey Google, hvilke filmer kan jeg se på kino i nærheten?» og så «Send til telefonen min».

Lister

• Si «Hey Google, turistattraksjoner i San Francisco» og så «Send til telefonen min».

Bilder og fotografier

• Si «Hey Google, bilder av Elvis Presley» og så «Send til telefonen min».

Oversettelser

• Si «Hey Google, hvordan sier man 'hei' på japansk?» og så «Send til telefonen min».

Finansinformasjon

• Si «Hey Google, prisen på Google-aksjer» og så «Send til telefonen min».

Veibeskrivelse

• Si «Hey Google, hvordan kommer jeg meg til Kiwi?» og så «Send til telefonen min».

Trafikk

• Si «Hey Google, hvor lang er reiseveien min?» og så «Send til telefonen min».

Trinn 6. Få opp informasjon på telefonen

Hvis du har aktivert assistenten på telefonen din og du har slått på varsler, får du opp et varsel på telefonen. Trykk på varselet for å få mer informasjon. Hvis du ikke trenger informasjonen eller varselet lenger, kan du sveipe til siden.

Merk: Uleste varsler forblir på telefonen i 24 timer.

Løs problemer

Hvis du ikke får opp informasjon på telefonen, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor:

1. Sørg for at du har aktivert assistenten.
  2. Sørg for at du har bedt om informasjon om en funksjon som støttes. Informasjon fra funksjoner som musikk, alarmer og nedtellinger kan ikke sendes til telefonen din.
  3. Sørg for at telefonen og høyttaleren eller skjermen er logget på samme Google-konto
  4. Sørg for at varsler er slått på.
  5. Hvis flere personer bruker den samme høyttaleren eller skjermen, må du sørge for at du har knyttet sammen Google-kontoen og stemmen din. Hvis assistenten ikke gjenkjenner stemmen din, kan den ikke sende informasjon til telefonen din.