To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Valkoisen kohinan ja nukahtamisäänten kuuntelu Google Nest ‑kaiuttimilla ja ‑näytöillä

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimella tai ‑näytöllä voit kuunnella rauhoittavia taustaääniä, kun haluat levätä ja rentoutua.

Huom. Jos Digitaalinen hyvinvointi on käytössä, laitepaussi, suodattimet tai Älä häiritse ‑tila voivat rajoittaa ominaisuutta.

Lue lisää Digitaalisesta hyvinvoinnista

Taustaäänten pyytäminen

Haluamasi toiminto: Sano "Hey Google" ja sitten…
Määrittelemättömän taustaäänen kuuntelu "Help me relax"
"Play ambient noise"
Tietyn taustaäänen kuuntelu "Play fireplace sounds"
"Play river sounds"
"Play forest sounds"
Valkoisen kohinan kuuntelu "Play white noise"
Äänenvoimakkuuden säätäminen "Set volume to 5"
"Set volume to 40%"

Huom. Taustaääniä toistetaan enintään 12 tuntia, jos niitä ei sammuteta. Jos haluat lopettaa taustaäänten kuuntelun, sano "Hey Google, stop".

Taustaäänivaihtoehdot

• Rentouttavia ääniä
  • Luonnon ääniä
  • Veden ääniä
  • Virtaavan veden ääniä
  • Solisevan puron ääniä
  • Pyörivän tuulettimen ääniä
  • Takkatulen ääniä
  • Metsän ääniä
  • Öisen maaseudun ääniä
  • Meren ääniä
  • Sateen ääniä
  • Joen ääniä
  • Ukkosmyrskyn ääniä
  • Kohinaa