To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kontrollera om enheterna finns i samma wifi-nätverk

Följ stegen nedan för att kontrollera om den mobila enheten och högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home är anslutna till samma wifi-nätverk:

Steg 1. Kontrollera vilket wifi-nätverk som telefonen eller surfplattan är ansluten till

1. Tryck på Inställningar  på Android-enheten följt av öppna nätverks- och wifi-inställningarna på enheten. Den mobila enheten är ansluten till det wifi-nätverk som det står Ansluten vid. Det måste vara samma wifi-nätverk som högtalaren eller skärmen är ansluten till.
  2. Gör så här om det inte är samma wifi-nätverk eller om du behöver byta nätverk:
    • Tryck på ett annat nätverk följt av ange lösenordet följt av Anslut.
    • Om du har angett lösenordet för det nätverket tidigare trycker du bara på nätverket så ansluts enheten automatiskt.

Steg 2. Kontrollera vilket wifi-nätverk som högtalaren eller skärmen är ansluten till

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter .
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Inställningar  följt av Enhetsinformation följt av Wifi.

Om telefonen eller surfplattan är ansluten till ett annat wifi-nätverk än högtalaren eller skärmen läser du om hur du ändrar wifi-nätverk för högtalaren eller skärmen.