To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ovatko laitteet samassa Wi-Fi-verkossa

Seuraa alla olevia ohjeita varmistaaksesi, että mobiililaite ja Google Nest- tai Google Home ‐kaiutin tai ‐näyttö ovat samassa Wi-Fi-verkossa.

Vaihe 1. Tarkista, mihin Wi-Fi-verkkoon mobiililaite tai tabletti on yhteydessä

1. Valitse Android-laitteella Asetukset ja sitten avaa laitteen Verkko- ja Wi-Fi-asetukset. Wi-Fi-verkko, jonka kohdalla lukee Yhdistetty, on mobiililaitteen verkko. Wi-Fi-verkon on oltava sama verkko, johon kaiutin tai näyttö on yhteydessä.
  2. Jos Wi-Fi-verkko ei täsmää tai verkkoa täytyy vaihtaa:
    • Valitse uusi verkko ja sitten lisää salasana ja sitten Yhdistä.
    • Jos olet lisännyt verkon salasanan jo aiemmin, valitse verkko, ja laitteesi pitäisi muodostaa yhteys automaattisesti.

Vaihe 2. Tarkista kaiuttimen tai näytön Wi-Fi-verkko

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Laitteen tiedot ja sitten Wi-Fi.

Jos mobiililaitteen tai tabletin Wi-Fi-verkko ei ole sama kuin kaiuttimen tai näytön, katso miten kaiuttimen tai näytön Wi-Fi-verkko vaihdetaan.