Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tjek, at dine enheder har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk

Følg vejledningen nedenfor for at tjekke, om din telefon eller tablet er på samme Wi-Fi-netværk som dine Google-enheder.

Trin 1: Tjek, hvilket Wi-Fi-netværk din mobilenhed eller tablet har forbindelse til

1. Tryk på Indstillinger på din Android-enhed og så åbn enhedens netværks- og Wi-Fi-indstillinger. Wi-Fi-netværket med etiketten "Tilsluttet" er det netværk, din mobilenhed har forbindelse til. Dit Wi-Fi-netværk skal være det samme netværk, som din højttaler eller skærm har forbindelse til.
  2. Hvis Wi-Fi-netværket ikke er det samme, eller hvis du har brug for at skifte netværk:
    • Tryk på et nyt netværk og så angiv adgangskoden og så Forbind.
    • Hvis du tidligere har angivet adgangskoden til det pågældende netværk, skal du bare trykke på netværket, hvorefter din enhed automatisk opretter forbindelse.

Trin 2. Tjek Wi-Fi-netværket på din Google-enhed

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Enhedsoplysninger.
  5. Tjek, hvilket Wi-Fi-netværk din enhed har forbindelse til.

Hvis din telefon eller tablet har forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk end din Google-enhed, kan du se, hvordan du skifter Wi-Fi-netværk på din enhed.

Vigtigt! Hvis du har en Højttalerdock, opretter den ikke selv forbindelse til Wi-Fi. Du kan se, hvilket Wi-Fi-netværk du bruger, ved at tjekke, hvilket Wi-Fi-netværk din Pixel Tablet har forbindelse til.