Notifikation

We are experiencing extremely high contact volume right now and estimated wait times will be higher than normal. We appreciate your patience and understanding as we work to provide support as quickly as possible. In the meantime, please visit our Help Center for troubleshooting articles and our Community Forums.

Tjek, at dine enheder har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk

Følg vejledningen nedenfor for at tjekke, om din telefon eller tablet er på samme Wi-Fi-netværk som dine Google-enheder.

Trin 1. Tjek, hvilket Wi-Fi-netværk din mobilenhed eller tablet har forbindelse til

1. På startskærmen skal du trykke på Indstillinger og så Wi-Fi. Du er forbundet til det netværk, der er et flueben ud for. Det skal være det samme netværk, som din højttaler eller skærm har forbindelse til.
  2. Sådan skifter du netværk:
    • Tryk på et nyt netværk og så angiv adgangskoden og så Opret forbindelse.
    • Hvis du har angivet adgangskoden til det pågældende netværk før, oprettes der automatisk forbindelse. Der vises et flueben ud for det nye netværk.

Trin 2. Tjek Wi-Fi-netværket på din Google-enhed

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Enhedsoplysninger.
  5. Tjek, hvilket Wi-Fi-netværk din enhed har forbindelse til.

Hvis din telefon eller tablet har forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk end din Google-enhed, kan du se, hvordan du skifter Wi-Fi-netværk på din enhed.

Vigtigt! Hvis du har en Højttalerdock, opretter den ikke selv forbindelse til Wi-Fi. Du kan se, hvilket Wi-Fi-netværk du bruger, ved at tjekke, hvilket Wi-Fi-netværk din Pixel Tablet har forbindelse til.