To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Flera enheter svarar på ”Hey Google”

Om du säger “Hey Google” i närheten av två eller fler av dina enheter, som din Google Nest- eller Home-enhet och din Pixel-surfplatta eller -telefon, kan flera enheter aktiveras. Endast en av enheterna borde svara.

Google väljer den bästa enheten att svara på baserat på olika faktorer som

• hur nära enheten är
  • typ av begäran
  • enhetens funktioner

Steg 1: Uppdatera Google-appen till en senare version

1. Öppna Google-appen Search Icon på en telefon eller surfplatta med Google Assistent.
  2. Tryck på profilen följt av Inställningar  följt av Om.
  3. Kontrollera versionsnumret
    1. Om du har en tidigare version än 6.5 öppnar du Google-appens sida.
    2. Tryck på Uppdatera.

Steg 2: Lägg till samma konto på båda enheterna

Viktigt! Om telefonen som svarar inte är din hjälper inte de här stegen.

Om du har flera Google-konton behöver det konto som du använde när du konfigurerade Google Home läggas till på enheten.

Steg 1: Kontrollera vilket konto som används i Google Home
  1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen på enheten med Google Assistent.
  2. Tryck länge på skärmen på enheten.
  3. Tryck på Enhetsinställningar uppe till höger följt av Igenkänning och delning följt av Länkade konton.
  4. Kontrollera vilka Google-konton som är länkade till den här enheten.
Steg 2: Lägg till kontot på enheten
  1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen på enheten.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen högst upp.
  3. Tryck på nedåtpilen till höger vid e-posten Down Arrow följt av Lägg till ytterligare ett konto.
  4. Följ stegen nedan om du vill lägga till ditt konto.
    • När du har lagt till kontot behöver du inte vara inloggad på det längre.

Få mer hjälp eller skicka feedback

Få hjälp med Google Nest-enheter

Kontakta oss

1. Öppna hjälpcentret för Google Nest på din enhet.
  2. Tryck på Kontakta oss uppe till höger.
  3. Välj hur du vill kontakta oss.

Skicka feedback

Med hjälp av din feedback kan vi åtgärda problemet. Läs mer om hur du skickar feedback om Google Nest.

Öppna hjälpforumet

Du kan ställa frågor och söka efter svar i Google Nests hjälpforum.

Få hjälp med Pixel- och Nexus-telefoner

Kontakta oss eller skicka feedback

1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Support överst till höger.
  3. Välj en kontaktmetod:
    • Ring oss.
    • Chatta med oss online.
    • Skicka feedback.
      • Med hjälp av din feedback kan vi åtgärda problemet.

Öppna hjälpforumet

Du kan ställa frågor och söka efter svar i Googles hjälpforum.

Få hjälp med Pixel Tablet
  1. Öppna hjälpcentret för Google Pixel Tablet på Pixel Tablet.
  2. Tryck på Kontakta oss.
  3. Välj hur du vill kontakta oss.
Du kan ställa frågor och hitta svar i hjälpforumet för Google Pixel Tablet.
Få hjälp med andra Android-telefoner

Skicka feedback

1. Öppna Google-appen Search Icon.
  2. Tryck på Mer Mer nere till höger på startskärmen följt av Skicka feedback.
  3. Ange information om problemet.
  4. Tryck på Skicka Skicka.

Med hjälp av din feedback kan vi åtgärda problemet.

Öppna hjälpforumet

Du kan ställa frågor och söka efter svar i Googles hjälpforum.