To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Useita laitteita vastaa Hey Google ‐komentoon

Jos sanot "Hey Google" kahden tai useamman laitteen, esim. Google Nest- tai Google Home ‐laitteen ja Pixel-tabletin tai ‐puhelimen, lähellä, useat laitteet voivat käynnistyä. Vain yhden laitteen pitäisi vastata.

Google valitsee parhaan laitteen, joka vastaa, eri tekijöiden perusteella:

• Laitteen läheisyys
  • Pyynnön tyyppi
  • Laitteen ominaisuudet

Vaihe 1: Päivitä Google-sovellusversio

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse aloitusnäytön vasemmasta yläreunasta Asetukset Asetukset.
  3. Napauta Tietoja
  4. Tarkista sovellusversio näytön alareunasta.
    1. Jos versio on vanhempi kuin 20.3, siirry Google-sovellus ‐sivulle App Storessa.
    2. Valitse Päivitä.

Vaihe 2: Lisää sama tili molemmille laitteille

Jos sinulla on useita Google-tilejä, lisää tili, jolla otit Google Homen käyttöön puhelimellasi.

Vaihe 1: Google Homen kanssa käytetyn tilin näkeminen
  1. Avaa Google Home ‐sovellus Google Home ‑sovellus Assistant-yhteensopivalla laitteella.
  2. Kosketa laitteen näyttöä pitkään.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta Laiteasetukset ja sitten Tunnistus ja jakaminen ja sitten Linkitetyt tilit.
  4. Tarkista tähän tiettyyn laitteeseen linkitetyt Google-tilit.
Vaihe 2: Tilin lisääminen
  1. Avaa laitteen Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Napauta yläreunasta profiilikuvaasi tai nimen alkukirjainta.
  3. Valitse Lisää toinen tili.
  4. Lisää tili ohjeiden mukaisesti.
    • Kun tili on lisätty, sinun ei tarvitse enää olla kirjautuneena sisään.

Lisäohjeet ja palautteen lähettäminen

Ohjeita Google Nest ‐laitteiden käyttöön

Yhteydenotto

1. Siirry Google Nest ‐ohjekeskukseen.
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa Ota yhteyttä.
  3. Valitse yhteydenottotapa.

Palautteen lähettäminen

Palautteesi auttaa meitä korjaamaan ongelman. Katso, miten voit lähettää palautetta Google Nestistä.

Siirry ohjekeskusteluryhmään.

Voit esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia Google Nest ‑keskusteluryhmässä.

Apua iPhone- ja iPad-laitteille

Palautteen lähettäminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse aloitusnäytön vasemmasta yläreunasta Asetukset Asetukset.
  3. Napauta Tuki-kohdasta Palaute.
  4. Lisää tietoa ongelmastasi.
  5. Napauta Lähetä Lähetä.

Palautteesi auttaa meitä korjaamaan ongelman.

Siirry ohjekeskusteluryhmään.

Voit esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia Googlen keskusteluryhmässä.