To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se billeder fra Google Fotos ved hjælp af en højttaler, skærm eller Chromecast

Se et diasshow med dine egne billeder fra din Google Fotos-samling på et hvilket som helst fjernsyn med Chromecast eller indbygget Chromecast, som understøtter stemmestyring, udelukkende ved hjælp af stemmen.

Vigtigt! Hvis du vil se billeder fra Google Fotos ved hjælp af Google Home-appen, skal du have en Google Nest-skærm, hvor Billedramme er aktiveret, og en Chromecast eller et fjernsyn med Indbygget Chromecast, der er knyttet til din Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm.

Trin 1. Konfigurer tilpasning

En person, der bruger din højttaler eller skærm
  1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler eller skærm.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Tryk på din konto.
  4. Tjek, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din skærm. Hvis du vil skifte konto, kan du trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  6. Tryk på Indstillinger og så Genkendelse og deling og så Genkendelse og personlig tilpasning og så aktivér Tillad personligt indhold.
Flere personer bruger en højttaler eller skærm
Hvis flere brugere benytter den samme højttaler eller skærm, skal alle, der vil se billeder på enheden, knytte deres Google-konto og stemme til højttaleren eller skærmen. Det gælder også den person, der konfigurerer enheden. Hvis du allerede har tilknyttet din Google-konto og din stemme, kan du springe disse trin over.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Google Assistent og derefter Voice Match.
  3. Appen viser dig alle de enheder, der understøtter Voice Match. Tryk på en enhed for at aktivere eller deaktivere Voice Match.
    • Hvis du ikke har nogen enheder, hvor Voice Match er aktiveret, skal du trykke på Kom godt i gang og følge vejledningen i appen.
    • Hvis du vil aktivere Voice Match automatisk for nye enheder i det samme hjem, skal du aktivere Enheder, du tilføjer senere.

Trin 2. Konfigurer Google Fotos, så du kan se billeder på dit fjernsyn

Hvis du vil se billeder fra Google Fotos på dit fjernsyn ved hjælp af din højttaler eller skærm, skal du følge trinene nedenfor:

Trin 1. Knyt fjernsyn til din højttaler eller skærm

Bemærk! Følgende trin er valgfri, hvis du kun vil styre dit fjernsyn med din mobilenhed eller tablet. Men hvis du vil styre dit fjernsyn ved hjælp af stemmekommandoer via din højttaler eller skærm, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Sørg for, at din telefon eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er tilknyttet den samme konto som din højttaler, skærm, Chromecast eller Pixel Tablet.
  2. Åbn Google Home-appen .
  3. Tryk på din konto.
  4. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

5. Tryk på Favoritter eller Enheder
  6. Hold enhedens felt nede.
  7. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  8. I sektionen med Indstillinger for Google Assistent skal du vælge din præference for Personligt indhold og Voice Match.

Bemærk! Hvis du får fejlmeddelelsen "Fejl ved tilknytning af enhed", skal du gendanne fabriksindstillingerne på din Chromecast-enhed.

Trin 2: Tillad, at billeder fra Google Fotos vises på fjernsyn ved hjælp af Google Home-appen
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  og så Videoer.
  3. Aktivér "Google Fotos".

Bemærk! De billeder fra Google Fotos, der vises, er knyttet til den Google-konto, der er tilknyttet din højttaler eller skærm.

Trin 3. Se dit diasshow ved hjælp af stemmekommandoer

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:

Se billeder af navngivne personer (ansigtsgruppering)

Bemærk! Ansigtsgruppering er ikke tilgængelig i alle lande. Få flere oplysninger om funktionen for ansigtsgruppering.

"Vis mig billeder af [navn på person] på [enhedsnavn]"

Se billeder af steder "Vis mig billeder af [stednavn] på [enhedsnavn]"
Se billeder af ting "Vis mig billeder af [kategori] på [enhedsnavn]"
Se billeder efter dato "Vis mig billeder fra [dato] på [enhedsnavn]"

Bemærk! Disse kommandoer virker kun for billeder, som du allerede har sikkerhedskopieret og organiseret via din Google Fotos-konto.

Trin 4. Styr dit diasshow ved hjælp af stemmekommandoer

Når du bruger en af stemmekommandoerne ovenfor til at starte et diasshow, vises Google Fotos-logoet på din fjernsynsskærm, mens diasshowet åbnes. Når diasshowet starter, kan du bruge en af kommandoerne nedenfor til at styre diasshowet.

Bemærk! Når du har sagt en kommando, vises en bekræftelse af kommandoen øverst til venstre på skærmen.

Hvis du vil gøre følgende: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Se det næste billede i et diasshow "Næste billede på <enhedsnavn>", "Næste dias på <enhedsnavn>"

Se det forrige billede i et diasshow

"Forrige billede på <enhedsnavn>", "Forrige dias på <enhedsnavn>"

Sæt diasshow på pause

Bemærk! Hvert billede vises i fem sekunder

"Sæt billeder på pause på <enhedsnavn>", "Sæt diasshow på pause på <enhedsnavn>"

Genoptag diasshow

"Genoptag billeder på <enhedsnavn>", "Genoptag diasshow på <enhedsnavn>"

Stop diasshow

"Stop billeder på <enhedsnavn>", "Stop diasshow på <enhedsnavn>"

Bemærk! Et diasshow viser de seneste billeder først. Dubletter og fotos i lavere kvalitet fjernes.

Undgå, at billeder fra Google Fotos vises på fjernsyn

Hvis personligt indhold er aktiveret, vises billeder fra Google Fotos som standard på fjernsyn via din enhed. Du kan deaktivere denne funktion ved at følge vejledningen nedenfor.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på din konto.
  3. Verificer, at den viste Google-konto er den, der er knyttet til din Google-enhed. Hvis det er den rigtige konto, skal du trykke på for at lukke kontovinduet. Du kan skifte konto ved at trykke på rullemenuikonet og derefter trykke på en anden konto eller på Tilføj en anden konto.

4. Tryk på Indstillinger for Assistent Videoer og billeder.
  5. Deaktiver Google Fotos under "Billeder".