To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kan ikke finne eller identifisere enheten i Familie-Wi-Fi

Når du oppretter en familie-Wi-Fi-gruppe, skal alle enhetene som er koblet til Wi-Fi-nettverket ditt for øyeblikket, eller som har vært tilkoblet nylig, være oppført. Noen enheter kan vise noen navn som er vanskelig å identifisere. En telefon eller datamaskin kan for eksempel vises som «a738b00002». Hvis du har problemer med å identifisere en spesifikk enhet, følger du trinnene nedenfor.

Merk: Du kan bare legge til enheter i én gruppe. Hvis du tidligere har lagt til en enhet i en gruppe, vises den ikke lenger blant enhetene dine når du oppretter en gruppe.

I Google Home-appen

Det finnes flere måter å prøve å identifisere en enhet på:

Sammenlign MAC-adressen til enheten din med enhetene som er oppført i Google Home-appen (anbefalt)

1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så Enheter. Enheter som er tilkoblet og brukes mest, står oppført øverst.
  3. Trykk på enheten du vil vite mer om, for å sjekke MAC-adressen.
  4. De fleste enheter viser en MAC- eller IP-adresse i enhetens innstillinger (ikke i Google Wifi- eller Google Home-appen). Sammenlign disse tallene med tallene som vises i Google Home-appen. Hvis de samsvarer, har du identifisert enheten din.
Koble fra og sjekk
  1. Åpne Google Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter  og så Wifi  og så Enheter.
  3. Du finner en liste over tilkoblede enheter. Enheter som er tilkoblet og brukes mest, står oppført øverst.
  4. Koble den aktuelle enheten fra Wi-Fi-nettverket, og vent et par minutter. Hvis et enhetsnavn forsvinner fra listen, vet du at det var enheten du koblet fra.