E-mails voor uw apparaten en de Google Assistent ontvangen

Nadat u uw Chromecast of Google Home-apparaat heeft ingesteld, ontvangt u een welkomstbericht met nuttige informatie zodat u aan de slag kunt gaan.

Als u ervoor kiest e-mails te ontvangen, houden we u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot Chromecast, Google Home-apparaten en de Google Assistent. U ontvangt tips en trucs en informatie over nieuwe functies, partners, aanbiedingen, onderzoeksenquêtes en nog veel meer direct in uw inbox.

E-mailinstellingen beheren:

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik in de linkerbovenhoek van het startscherm op Account en dan Instellingen  en dan Accountvoorkeuren en dan E-mailmeldingen.
  3. Controleer of het vermelde e-mailadres het e-mailadres is waarop u de e-mails wilt ontvangen.
  4. Verplaats de schuifregelaar naar Aan On om e-mails over de Google Home, Chromecast, de Google Assistent of het Previewprogramma te ontvangen.

U kunt zich afmelden voor e-mailmeldingen door de schuifregelaar naar Uit Off te verplaatsen of op de link Afmelden onderaan een ontvangen e-mail te klikken.