E-mails voor je apparaten en de Google Assistent ontvangen

Nadat je je Chromecast of speaker of scherm voor Google Nest of Google Home hebt geconfigureerd, ontvang je een welkomstbericht met nuttige informatie om je op weg te helpen.

Als je ervoor kiest e-mails te ontvangen, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over Chromecast, Google Nest- of Google Home-apparaten en de Google Assistent. Je ontvangt tips en trucs en informatie over nieuwe functies, partners, aanbiedingen, onderzoeksenquêtes en nog veel meer direct in je inbox.

E-mailinstellingen beheren:

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Controleer of het weergegeven Google-account het account is dat is gekoppeld aan je Google Home- of Google Nest-apparaat. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  4. Ga terug naar het startscherm .
  5. Tik op Instellingen   Meer instellingen  Assistent E-mailupdates.
  6. Schakel E-mails over de Google Assistent in om e-mails te ontvangen voor Google Nest, Google Home, Chromecast, de Google Assistent of het Previewprogramma

Je kunt je afmelden voor e-mailupdates door E-mails over de Google Assistent uit te schakelen of door op de link Afmelden te klikken onderaan een e-mail die je ontvangt.