De meldingen van de Google Home-app beheren

De Google Home-app kan je meldingen sturen over verschillende huis- en apparaatupdates, zoals nieuwe leden van het huis, accountwijzigingen, productupdates en apparaatspecifieke meldingen. Via de instellingen van de Google Home-app kun je aangeven of je deze meldingen wilt krijgen.

Algemene meldingen wijzigen

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik op Instellingen  en dan Meldingen.
    • Als je pushmeldingen niet hebt aangezet in de instellingen van je telefoon, zie je bovenaan het scherm een banner. Als je pushmeldingen wilt aanzetten in de instellingen van je telefoon, tik je op de link in de banner en volg je de stappen.
  3. Selecteer Algemene meldingen.
  4. Zet meldingen aan of uit.
    • Als je kritieke meldingen aanzet, maar deze niet aanstaan in de instellingen van je telefoon, zie je bovenaan het scherm een banner. Als je kritieke meldingen wilt aanzetten in de instellingen van je telefoon, tik je op de link in de banner en volg je de stappen.

E-mailmeldingen wijzigen

Nadat je je Chromecast of speaker of scherm voor Google Nest of Home hebt ingesteld, krijg je een welkomstbericht met nuttige informatie om je op weg te helpen.

Als je ervoor kiest e-mails te krijgen, houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over de Chromecast, speakers en schermen, en de Google Assistent. Je krijgt tips en trucs en informatie over nieuwe functies, partners, aanbiedingen, onderzoeksenquêtes en nog veel meer.

1. Open de Google Home-app Google Home-app.
  2. Tik rechtsboven op je account.
  3. Ga na of het Google-account dat je ziet, het account is dat is gekoppeld aan je speaker of scherm. Als je van account wilt wisselen, tik je op een ander account of op Nog een account toevoegen.
  4. Tik op Instellingen van de Home-app E-mailmeldingen.
  5. Zet e-mailmeldingen aan of uit. Je kunt je ook afmelden voor e-mailupdates door de link Afmelden te selecteren onderaan een e-mail die je krijgt.

Je kunt je afmelden voor e-mailupdates als je e-mailmeldingen uitzet of op de link Afmelden klikt onderaan een e-mail die je krijgt.

Meldingen op systeemniveau

Als er een belangrijke update over je apparaat is, kun je een melding of e-mail krijgen, zelfs als je je hebt afgemeld voor andere typen meldingen van de Home-app.