To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hantera aviseringar i Google Home-appen

Du kan få aviseringar i Google Home-appen om olika förändringar i hemmet och på enheten, till exempel när nya medlemmar i hemmet läggs till, kontot ändras och produkten uppdateras eller aviseringar om en viss enhet. Du kan välja om dessa aviseringar ska skickas i inställningarna i Google Home-appen.

Aviseringar är inaktiverade som standard i Home-appen. Om du konfigurerar appen för första gången eller om du lägger till en ny enhet i hemmet blir du tillfrågad om du vill aktivera aviseringar i appen. Om du inte aktiverar aviseringarna får du inga varningar om aktivitet i hemmet, till exempel om en kamera registrerar rörelser eller om någon ringer på dörrklockan.

Ändra allmänna aviseringar

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Inställningar följt av Aviseringar.
    • Om pushmeddelanden inte har aktiverats i telefonens inställningar visas en banner högst upp på skärmen. Om du vill aktivera pushmeddelanden i telefonens inställningar trycker du på länken i bannern och följer anvisningarna.
  3. Välj Allmänna aviseringar.
  4. Aktivera eller inaktivera aviseringar.
    • Om du aktiverar viktiga varningar men inte har aktiverat dem i telefonens inställningar visas en banner högst upp på skärmen. Om du vill aktivera viktiga varningar i telefonens inställningar trycker du på länken i bannern och följer anvisningarna.

Ändra e-postaviseringar

När du har konfigurerat en Pixel Tablet, Chromecast eller en högtalare eller skärm från Google Nest i Google Home-appen får du ett välkomstmeddelande via e-post med användbar information om hur du kommer igång.

Om du väljer att ta emot e-postmeddelanden får du den senaste informationen om enheten. Du får tips och råd och information om nya funktioner, partners, erbjudanden, undersökningar och mycket annat.

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på kontot uppe till höger.
  3. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till Google-enheten. Om det är rätt konto kan du trycka på för att stänga kontofönstret. Du byter konto genom att trycka på ikonen för rullgardinsmenyn och sedan på ett annat konto eller Lägg till ytterligare ett konto.

4. Tryck på Inställningar för Home-appen  E-postaviseringar.
  5. Aktivera eller inaktivera e-postaviseringar. Du kan även välja bort uppdateringar via e-post genom att trycka på länken Avsluta prenumeration längst ned i något av de e-postmeddelanden du får.

Aviseringar på systemnivå

Om det finns viktig information om enheten kan du få en avisering eller ett e-postmeddelande även om du har valt att inte få andra typer av aviseringar från Home-appen.