To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home ‑sovelluksen ilmoitukset

Google Home ‑sovellus voi ilmoittaa sinulle useista kodin ja laitteiden tapahtumista, esim. uusista kodin jäsenistä, tilimuutoksista, tuotepäivityksistä ja laitekohtaisista ilmoituksista. Voit valita Google Home ‑sovelluksen asetuksista, haluatko saada näitä ilmoituksia.

Home-sovelluksen ilmoitukset ovat oletuksena pois päältä. Jos otat sovellusta käyttöön ensimmäistä kertaa tai olet lisäämässä uutta laitetta kotiisi, sovellus kysyy, haluatko laittaa ilmoitukset päälle. Jos pidät ilmoitukset pois päältä, et saa ilmoituksia tapahtumista kotonasi, esim. jos kamera havaitsee liikettä tai joku soittaa ovikelloa.

Yleisten ilmoitusten muuttaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
    • Jos ilmoitukset eivät ole päällä puhelimesi asetuksissa, näytön yläreunassa näkyy banneri. Voit laittaa ilmoitukset päälle puhelimesi asetuksissa klikkaamalla bannerin linkkiä ja seuraamalla ohjeita.
  3. Valitse Yleiset ilmoitukset.
  4. Laita haluamasi ilmoitukset päälle tai pois päältä.
    • Jos laitat tärkeät hälytykset päälle mutta ne eivät ole päällä puhelimesi asetuksissa, näytön yläreunassa näkyy banneri. Voit laittaa tärkeät hälytykset päälle puhelimen asetuksissa napauttamalla bannerin linkkiä ja seuraamalla ohjeita.

Sähköposti-ilmoitusten muuttaminen

Kun olet ottanut Pixel Tabletin, Chromecastin tai Nest-kaiuttimen tai ‐näytön käyttöön Google Home ‐sovelluksessa, saat sähköpostiisi aloittamisen kannalta hyödyllisiä tietoja.

Jos päätät tilata sähköposti-ilmoitukset, pidämme sinut ajan tasalla laitteestasi. Saat vinkkejä, tietoja uusista ominaisuuksista ja yhteistyökumppaneista, tarjouksia, kyselytutkimuksia ja paljon muuta.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta tilisi.
  3. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt Google-laitteeseen. Jos tili on oikea, sulje tili-ikkuna napauttamalla . Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta avattavaa valikkoa ja valitse sitten toinen tili tai Lisää toinen tili.

4. Valitse Home-sovelluksen asetukset  Sähköposti-ilmoitukset.
  5. Laita haluamasi sähköposti-ilmoitukset päälle tai pois päältä. Voit myös lopettaa sähköpostipäivitykset klikkaamalla saamasi sähköpostin lopussa olevaa Lopeta tilaus ‑linkkiä.

Järjestelmäilmoitukset

Jos saatavilla on laitettasi koskeva tärkeä hälytys, voit saada ilmoituksen tai sähköpostin, vaikka olisit valinnut, ettet halua saada Home-sovelluksesta muita ilmoitustyyppejä.