To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Återställa standardinställningarna på högtalare eller skärmar från Google Nest eller Google Home

Du kan återställa standardinställningarna på högtalare och skärmar från Google Nest eller Google Home.

Obs! När du gör detta raderas din data från enheten. Åtgärden går inte att ångra.
Google Home Google Home

Tryck ned mikrofonens ljudavstängningsknapp på enhetens baksida och håll kvar fingret i cirka 15 sekunder. Google Home meddelar dig att den återställs.

Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Google Home med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.

Felsöka problem med att återställa Google Home

Googel Nest Mini Google Nest Mini (andra generationen)

Stäng av mikrofonen på sidan av enheten. LED-lamporna blir orange. Tryck och håll mitt på Nest Mini, där lamporna sitter på enhetens ovansida. Efter fem sekunder börjar återställningsprocessen på enheten. Fortsätt hålla i ytterligare cirka tio sekunder, tills du hör ett ljud som bekräftar att enheten återställs.

Google Nest Mini reset

Det går inte att återställa standardinställningarna på Google Nest Mini med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.

Felsöka problem med att återställa Google Nest Mini

Google Home Mini Google Home Mini (första generationen)

Tryck och håll kvar fingret på återställningsknappen under strömsladden på undersidan av Home Minis undersida. Titta efter en cirkel som etsats in i basen. Efter fem sekunder börjar återställningsprocessen på enheten. Fortsätt hålla i ytterligare cirka tio sekunder, tills du hör ett ljud som bekräftar att enheten återställs.

Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Google Home Mini med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.

Felsöka problem med att återställa Google Home Mini

Google Home Max Google Home Max

Tryck ned återställningsknappen vid strömsladden på baksidan av Home Max och håll kvar fingret i cirka 12 sekunder. Home Max meddelar dig att enheten återställs.

Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Google Home Max med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.
Google Nest Audio Google Nest Audio
Stäng av mikrofonen på baksidan av enheten. LED-lamporna blir orange. Tryck och håll ned mitt på Nest Audios ovansida. Efter fem sekunder börjar återställningsprocessen på enheten. Fortsätt hålla i ytterligare cirka tio sekunder, tills du hör ett ljud som bekräftar att enheten återställs.
Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Nest Audio med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub (andra generationen)
Tryck och håll båda volymknapparna på baksidan av Nest Hub samtidigt i ungefär 10 sekunder. Nest Hub meddelar dig att den återställs.
Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Nest Hub med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.
 Google Nest Hub
Tryck och håll båda volymknapparna på baksidan av Nest Hub samtidigt i ungefär 10 sekunder. Nest Hub meddelar dig att den återställs.
Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Nest Hub med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.
Google Nest Hub Max
  1. Spara allt viktigt videomaterial från enhetens videohistorik.
  2. Ta bort Nest Hub Max från Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Håll båda volymknapparna på baksidan av Nest Hub Max nedtryckta samtidigt i cirka tio sekunder. Nest Hub Max meddelar dig att den återställs.
Obs! Det går inte att återställa standardinställningarna på Nest Hub Max med rösten eller via Google Home-appen Google Home-appen.