To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- tai Google Home ‑laitteiden kosketusohjaus

Voit säätää Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimen tai ‐näytön äänenvoimakkuutta, mediatoistoa ja muita ominaisuuksia kosketusohjauksella.

Tärkeää: Kosketusohjaus muuttaa vain median ja Google Assistantin äänenvoimakkuutta. Lue lisää herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuuden muuttamisesta.

Kaiuttimet

Google Home Google Home

Mitä haluat tehdä: Kosketa Google Homea näin: Kuva
Aloita tai keskeytä toisto, lopeta soiva herätys tai ajastin Napauta laitteen yläosaa kerran.
Lisää äänenvoimakkuutta Pyyhkäise laitteen yläosassa myötäpäivään.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Pyyhkäise laitteen yläosassa vastapäivään.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella
Aloita pyyntö Paina laitteen yläosaa pitkään.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Paina laitteen takaosassa olevaa mikrofonin mykistyspainiketta.

Huom. Jos mykistät mikrofonin, Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle.

Palauta laitteen tehdasasetukset Paina pitkään Google Homen takana olevaa tehdasasetusten palautuspainiketta.
Katkaise virta Irrota virtajohto Google TV:stä.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. sukupolvi)

Huom. Google Nest Minin (2. sukupolvi) takaosassa on paikka seinätelineen ruuville. Jos ruuville ei ole paikkaa, laite on Google Home Mini (1. sukupolvi).

Jos haluat kääntää oikean‑ ja vasemmanpuoleiset säätimet, avaa Google Home ‐sovellus Valitse Suosikit tai Laitteet kosketa Nest Minin kuvaketta pitkään. Valitse Asetukset Audio Käännä laitteen säätimet .

Toiminnon käyttäminen: Kosketa Google Nest Miniä näin: Kuva
Aloita, keskeytä tai lopeta median toisto tai lopeta puhelu Napauta Nest Minin keskiosaa. Google Nest Mini center tap
Lopeta soiva herätys tai ajastin Napauta Nest Minin keskiosaa. Google Nest Mini center tap

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Minin oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Google Nest Mini volume up

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest minin vasenta reunaa.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella
Google Nest Mini volume down

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Aseta virtajohdon vieressä oleva kytkin päälle tai pois päältä.

• Kun mikrofoni on päällä, valot ovat valkoiset
  • Kun mikrofoni on poissa päältä, valot ja kytkin ovat oranssit

Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä, Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle.

Google Nest Mini mic on-off

Palauta laitteen tehdasasetukset

Aseta mikrofoni pois päältä ja paina pitkään valoja Nest Minin keskiosassa.

Paina niitä noin 15 sekuntia.

Google Nest Mini reset
Katkaise virta Irrota Nest Minin virtajohto. Google Nest Mini unplug

Google Home Mini Google Home Mini (1. sukupolvi)

Toiminnon käyttäminen: Kosketa Google Home Miniä näin: Kuva
Aloita, keskeytä tai lopeta median toisto tai lopeta puhelu Paina Home Minin jompaakumpaa puolta pitkään.

Lopeta soiva herätys tai ajastin

Paina Home Minin jompaakumpaa puolta pitkään.

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Home Minin oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Paina Home Minin vasenta puolta pitkään.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Aseta virtajohdon vieressä oleva kytkin päälle tai pois päältä.

• Kun mikrofoni on päällä, valot ovat valkoiset
  • Kun mikrofoni on poissa päältä, valot ja kytkin ovat oranssit
Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä, Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle.

Palauta laitteen tehdasasetukset

Paina pitkään Home Minin alapuolella, virtajohdon alla olevaa tehdasasetusten palautuspainiketta. Se on pohjaan kaiverrettu ympyrä.

Paina sitä noin 12 sekuntia.

Katkaise virta Irrota Home Minin virtajohto.

Google Home Max Google Home Max

Mitä haluat tehdä: Kosketa Google Home Maxia näin: Kuva

Toista, keskeytä tai lopeta median toisto

Lopeta soiva herätys tai ajastin

Lopeta puhelu

Laite vaakasuorassa: Napauta Google Home Maxin yläosassa olevaa viivaa.

Laite pystysuorassa: Napauta Google Home Maxin oikealla puolella olevaa viivaa.

Lisää äänenvoimakkuutta

Laite vaakasuorassa: Pyyhkäise vasemmalta oikealle Google Home Maxin yläosassa olevaa viivaa pitkin.

Laite pystysuorassa: Pyyhkäise ylöspäin Google Home Maxin oikealla puolella olevaa viivaa pitkin.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Laite vaakasuorassa: Pyyhkäise oikealta vasemmalle Google Home Maxin yläosassa olevaa viivaa pitkin.

Laite pystysuorassa: Pyyhkäise alaspäin Google Home Maxin oikealla puolella olevaa viivaa pitkin.

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Laita Google Home Maxin takana oleva kytkin päälle tai pois päältä.

• Kun mikrofoni on päällä, valot ovat valkoiset
  • Kun mikrofoni on poissa päältä, valot ja kytkin ovat oranssit

Mikrofonia ei voi laittaa päälle tai pois päältä Google Home ‐sovelluksella tai äänikomennolla.

Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä,

• Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle
  • huoneen taajuuskorjain on sammutettu.

Palauta laitteen tehdasasetukset

Paina pitkään Google Home Maxin takana, virtajohdon yläpuolella olevaa tehdasasetusten palautuspainiketta. Etsi pieni harmaa painike.

Paina sitä noin 12 sekuntia.

Katkaise virta Irrota Google Home Maxin virtajohto.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Toiminnon käyttäminen: Kosketa Google Nest Audiota näin: Kuva
Aloita, keskeytä tai lopeta median toisto tai lopeta puhelu Napauta Nest Audion keskiosaa.
Lopeta soiva herätys tai ajastin Napauta Nest Audion keskiosaa.

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Audion oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Audion vasenta reunaa.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Aseta virtajohdon vieressä oleva kytkin päälle tai pois päältä.

• Kun mikrofoni on päällä, valot ovat valkoiset
  • Kun mikrofoni on poissa päältä, valot ja kytkin ovat oranssit
Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä, Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle.

Palauta laitteen tehdasasetukset

Laita mikrofoni pois päältä ja paina pitkään valoja Nest Audion keskiosassa.

Paina niitä noin 15 sekuntia.

Katkaise virta Irrota Nest Audion virtajohto.

Nest Wifi point Google Nest Wifi ‑piste

Toiminnon käyttäminen: Kosketa Nest Wifi ‑pistettä näin: Kuva
Aloita, keskeytä tai lopeta median toisto tai lopeta puhelu Napauta Nest Wifi ‑pisteen keskiosaa. Nest Wifi center tap
Lopeta soiva herätys tai ajastin Napauta Nest Wifi ‑pisteen keskiosaa. Nest Wifi center tap

Lisää äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Wifi ‑pisteen oikeaa puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Nest Wifi point volume up

Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Wifi ‑pisteen vasenta puolta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 10 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella
Nest Wifi point volume down

Laita mikrofoni päälle tai pois päältä

Aseta virtajohdon vieressä oleva kytkin päälle tai pois päältä.

• Kun mikrofoni on päällä, valot ovat valkoiset
  • Kun mikrofoni on poissa päältä, valot ja kytkin ovat oranssit
Huom. Jos laitat mikrofonin pois päältä, Google Assistant ei voi kuunnella sinua tai vastata sinulle.
Nest Wifi point mic on-off
Katkaise virta Irrota Nest Wifi ‑pisteen virtajohto. Nest Wifi unplug

Näytöt

Voit myös käyttää näyttöäsi Google Nest ‐näytön ohjaamiseen.

Google Nest Hub

Mitä haluat tehdä: Kosketa Google Nest Hubia näin: Kuva
Lisää äänenvoimakkuutta Paina Google Nest Hubin takaa ylempää äänenvoimakkuuspainiketta.
Vähennä äänenvoimakkuutta Paina Google Nest Hubin takaa alempaa äänenvoimakkuuspainiketta.

Jos haluat säätää useiden laitteiden äänenvoimakkuutta, siihen on ohjaimet näytöllä. Lue lisää usean huoneen ohjauksesta.

Google Nest Hub Max

Mitä haluat tehdä: Kosketa Nest Hub Maxia näin: Kuva

Lisää äänenvoimakkuutta

Paina Nest Hub Maxin takaosassa olevaa, ylempää äänenvoimakkuuspainiketta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Vähennä äänenvoimakkuutta

Paina Nest Hub Maxin takaosassa olevaa, alempaa äänenvoimakkuuspainiketta.

Äänenvoimakkuuden väli on 0–100 %. Jokainen napautus muuttaa äänenvoimakkuutta 5 %.

Huom. Kun äänenvoimakkuus on 0:

• Media on mykistetty
  • Google Assistant puhuu 5 %:n äänenvoimakkuudella

Jos haluat säätää useiden laitteiden äänenvoimakkuutta, siihen on ohjaimet näytöllä. Lue lisää usean huoneen ohjauksesta.

Muita artikkeleita

Google Nest ‐kaiuttimien ja ‐näyttöjen äänenvoimakkuuden säätäminen
Musiikin kuunteleminen Google Nest ‐kaiuttimilla ja ‐näytöillä
Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön tehdasasetusten palautus