To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få oplysninger om vejret og vejrudsigter

Med en Google Nest- eller Home-højttaler eller -skærm kan du få aktuelle vejroplysninger og vejrudsigten for de kommende dage for din placering ved hjælp af stemmen.

Trin 1. Administrer dine vejrindstillinger

Du skal indstille følgende placerings- og vejrpræferencer i Google Home-appen Google Home-appen for at få relevante vejroplysninger:

1. Angiv enhedens adresse.
  2. Angiv din foretrukne vejrenhed.

Trin 2. Bed om vejroplysninger

Her er nogle af de ting, du kan spørge Google Assistent om vedrørende vejret og vejrudsigter via din højttaler eller skærm:

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Bed om den aktuelle vejrudsigt for din enheds hjemmeadresse "Hvordan er vejret?"
Bed om vejrudsigten for din enheds hjemmeadresse for:
  • I morgen
  • En bestemt dag
  • Weekenden
  • Ugen
  • De næste [antal] dage (vælg op til 10 dage)
"Hvordan bliver vejret i morgen?"
"Hvordan bliver vejret [bestemt dag]?"
"Hvordan bliver vejret i weekenden?"
"Hvordan bliver vejret de næste [antal] dage?"
"Hvordan bliver vejret mellem [dag] og [dag]?"
Stil specifikke spørgsmål om vejret eller vejrudsigten for din enheds hjemmeadresse "Bliver det regnvejr i morgen?"
"Bliver det solskinsvejr i dag?"
"Får jeg brug for en paraply i morgen?"
Stil et specifikt spørgsmål om vejret eller vejrudsigten på en bestemt lokation for:
  • I morgen
  • En bestemt dag
  • Weekenden
  • Ugen
  • De næste [antal] dage (vælg mellem 1-10 dage)
"Bliver det regnvejr i [lokation] i morgen?"
"Hvordan bliver vejret i [lokation] i weekenden?"
Bed om generelle vejroplysninger om en bestemt lokation "Hvordan er vejret i [lokation]?"
Vælg enhed "Hvordan er vejret i [enhed]?"
Vigtigt! Vær specifik i din forespørgsel for at få de rigtige vejroplysninger.
  • "Hey Google, hvordan er vejret?" Din højttaler eller skærm giver dig vejroplysninger baseret på enhedens adresse.
  • "Hey Google, hvordan er vejret i Mountain View?" Højttaleren eller skærmen giver dig vejroplysninger baseret på det sted, du har angivet.

(Valgfrit) Få vejrudsigter for andre steder

Hvis du gerne vil have vejrudsigter for andre steder end enhedens adresse, skal du konfigurere Voice Match og personligt indhold. Du får opdateringer om væsentlige omslag i vejret såsom kraftig vind, regn eller sne de steder, du måske vil besøge i løbet af de næste par timer.

Løs problemer

1. Sørg for, at du har konfigureret dine vejrenheder i Google Home-appen Google Home-appen. Bemærk! Dette kan ikke gøres ved hjælp af stemmen.
  2. Sørg for, at du har angivet dine placeringer for hjem og arbejde enten i Google Home-appen eller i Google Maps.Bemærk! Dette kan ikke gøres ved hjælp af stemmen.
  3. Bekræft enhedens adresse.
  4. Hvis din højttaler eller skærm ikke giver dig de oplysninger, du har anmodet om, skal du være mere specifik i din anmodning.