To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Få veibeskrivelser og informasjon om reiseveien på Google Nest-høyttaleren eller -skjermen din

Med Google Nest- eller Home-høyttalere eller -skjermer kan du få informasjon om reiseveien, trafikkforholdene og den beregnede ankomsttiden, basert på transportmåten du foretrekker å bruke.

Trinn 1. Administrer innstillingene for reiseveien din

Du må konfigurere stedene nedenfor i Google Home-appen Google Home-appen for å få relevant informasjon om reiseveien:

1. Angi arbeids- og hjemstedet ditt
  2. Angi en adresse for høyttalerne eller skjermene dine.

Trinn 2. Velg transportmåten du foretrekker

Google-assistenten gir deg informasjon om trafikken og reiseveien for reisemåtene du velger.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på kontoen din.
  3. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

4. Trykk på Innstillinger
  5. Trykk på Google Assistent Administrer alle Assistent-innstillinger Transport.
  6. For «Transportmuligheter»:
    • Velg reisemåten du bruker til jobben.
    • Velg reisemåten du bruker for å dra andre steder.

Trinn 3. Be om veibeskrivelser og informasjon om reiseveien

I tabellen nedenfor finner du spørsmål om hvordan du kan stille Google-assistenten på høyttaleren eller skjermen spørsmål om forholdene på reiseveien din, den beregnede ankomsttiden med mer:

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette: Dette forteller høyttaleren eller skjermen deg:

Få trafikkforholdene for reiseveien

«Hvor lang er reiseveien min?»

Anslått tid til jobben med den foretrukne reisemåten din

Spesifiser metode

«Hvor lang tid tar det å gå til biblioteket?»

Du kan også spørre om hvor lang tid det tar på sykkel, med buss eller med tog.

Anslått tid det tar å komme seg til en destinasjon fra hjemmeadressen din med metoden du har spesifisert

Spesifiser destinasjon

«Hvor lang tid tar det til [destinasjon]?»

Anslått tid det tar å komme seg til en destinasjon fra hjemmeadressen din, med den foretrukne reisemetoden din

Spesifiser avreisepunkt og destinasjon

«Hvor lang tid tar det fra [startsted] til [destinasjon]?»

Anslått tid til destinasjonen med den foretrukne reisemetoden din

Viktig: Hvis du spør hvor lang tid det tar å kjøre til et sted, forteller Google-assistenten deg også om trafikkforholdene på den raskeste ruten. Du må bruke spesifikke forespørsler for å få riktig trafikkinformasjon.

Feilsøking

1. Sjekk at du har angitt et hjemsted og arbeidssted i enten Google Home-appen Google Home-appen eller Google Maps.
    Merk: Du kan ikke bruke stemmen til å angi steder.
  2. Sjekk at du har angitt en hjemmeadresse.