To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Spill lyd på Chromecast-kompatible høyttalere og TV-er med Google-høyttaleren eller -skjermen din

Bruk stemmen for å starte avspillinger og kontrollere lyden på høyttalere eller TV-er med en tilkoblet Chromecast eller Chromecast Audio eller med Chromecast innebygd.

Merk: Hvis Digital balanse er slått på, kan denne funksjonen være begrenset eller blokkert av enten Pause, Filtre eller Ikke forstyrr.

Finn ut mer om Digital balanse

Trinn 1. Tilknytt høyttalere og TV-er med Google Home-appen

Knytt TV-er til Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din

Tilknytt en enhet

Merk: Trinnene nedenfor er valgfrie hvis du bare vil kontrollere TV-en med mobilenheten din eller nettbrettet ditt. Men hvis du vil kontrollere TV-en med talekommandoer på høyttaleren eller skjermen, må du følge trinnene nedenfor.

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen .
  3. Trykk på kontoen din.
  4. Bekreft at Google-kontoen du ser, er den som er knyttet til Google-enheten din. Hvis du ser riktig konto, trykker du på for å lukke kontovinduet. For å bytte konto, trykk på rullegardinikonet og så på en annen konto eller på Legg til en ny konto.

5. Trykk på Favoritter eller Enheter
  6. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  7. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger  og så Gjenkjenning og deling.
  8. Under delen med tittelen Google Assistent-innstillinger velger du innstillinger for personlige resultater og Voice Match.

Merk: Hvis du ser meldingen «Feil ved tilknytning av enheten», må du tilbakestille Chromecast-enheten til fabrikkstandard.

Fjern tilknytningen til en enhet

1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter eller Enheter
  4. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  5. Trykk på Innstillinger  etterfulgt av Fjern enheten.
Høyttalere og TV-er med støtte for tale

Disse enhetene kan spille lyd fra høyttaleren eller skjermen din:

1. Chromecast.
  2. Chromecast Audio.
  3. TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd.
    1. Merk: TV-er og høyttalere med Chromecast innebygd må kjøre Cast-versjon 1.22 eller nyere. Denne funksjonen lanseres for de fleste enheter i løpet av de neste månedene. Finn ut hvordan du sjekker hvilken fastvareversjon du bruker.
  4. Android TV-enheter.
    1. Merk: For øyeblikket er det ikke mulig å caste Spotify til Android TV-enheter.

Viktig: Det kan hende at enkelte smart-TV-er og høyttalere ser ut til å støtte Cast-teknologien fordi de har funksjonalitet som ligner på casting. Her ser du smart-TV-ene som støtter Cast-teknologien og høyttalerne som støtter Cast-teknologien.

Trinn 2. Kontrollér lyden på høyttalere og TV-er med talekommandoer

Her er noen ting du kan si til Google-assistenten på Google Nest- eller Home-enheten din for å spille innhold på høyttalere eller TV-er:

Handling: Si «Hey Google» og deretter dette:

Spill musikk på en navngitt enhet.

For å starte, stoppe og kontrollere musikk på eksterne enheter kan du ta med «på [enhetsnavn]» i de grunnleggende talekommandoene.

Merk: Nyheter og podcaster støttes ikke.

«Spill [artist] med [musikktjeneste] på [enhetsnavn]»
«Sett på pause på [enhetsnavn]»
«Spill [musikksjanger] på [enhetsnavn]»
«Stopp [enhetsnavn]»

Hvis du bare har én tilknyttet videoenhet, trenger du ikke å ta med navnet på den i kommandoer. Du trenger bare å si «Hey Google, … <på TV-en>» eller «Hey Google, … <på Chromecasten>».

Andre metoder for å kontrollere lyd på høyttalere og TV-er

Fra Google Home-appen
  1. Sørg for at telefonen eller nettbrettet er koblet til det samme wifi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som høyttaleren, skjermen, Chromecasten eller Pixel Tablet-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Medier , og sveip for å finne enhetene som spiller av noe.

I medieavspilleren ser du denne informasjonen om den aktive musikkøkten:

• Innholdsleverandør
  • Tittel (navnet på sangen, programepisoden eller radioprogrammet)
  • Artist (hvis tilgjengelig)
  • Samling (spillelisten, albumet, serien eller radiostasjonen) (hvis tilgjengelig)

Du kan også sette på pause eller gjenoppta, stoppe og kontrollere den andre enheten via enhetskortet.

Løs problemer