Konfigurer Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din

Med Google Home-appen får du veiledning i hvordan du konfigurerer Google Nest- eller Home-høyttaleren eller -skjermen din. Denne artikkelen omhandler konfigureringsprosessen for disse enhetene:

Høyttalere

• Google Home
  • Google Nest Mini (2. generasjon)
  • Google Home Mini (1. generasjon)
  • Google Home Max
  • Google Nest Audio

Skjermer

• Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
Hvis du vil konfigurere en annen enhet, finner du veiledningen om dette i artikkelen om konfigurering av smartenheter i Google Home-appen.

Dette trenger du for å komme i gang​

• En høyttaler eller skjerm.
  • Den nyeste versjonen av Google Home-appen.
  • Den nyeste versjonen av Google-appen.
  • En Google-konto.
  • En mobiltelefon eller et nettbrett som
    • har Android 6.0 eller nyere
    • har støtte for 2,4 eller 5 GHz Wi-Fi-nettverk (nettverk med WPA2-Enterprise-kryptering fungerer ikke)
    • har Bluetooth slått på
  • har internettilkobling og er på et sikkert trådløst nettverk
  • Hvis du allerede bruker Duo til videosamtaler, må du sørge for at du bruker den samme Google-kontoen i Duo som i Google Home-appen.

Kom i gang

1. Koble høyttaleren eller skjermen til en stikkontakt.
  2. Koble mobilenheten til Wi-Fi-nettverket du vil bruke for høyttaleren eller skjermen.
  3. Åpne Google Home-appen Google Home-appen på enheten din.
  4. Trykk på Legg til-ikonet   Konfigurer enhet plus  Ny enhet  følg trinnene i appen.
    1. Hvis du ikke ser Konfigurer enhet-knappen på skjermen:
      1. For å konfigurere den første enheten din i Home-appen, trykk på Kom i gang  Konfigurer nye enheter  Opprett et annet hjem  Neste  skriv inn et kallenavn og en adresse for hjemmet.​​​​​​​
      ​​​​​​​Merk: Du må skrive inn et kallenavn, men du er ikke nødt til å oppgi adressen din.
      1. Slik konfigurerer du alle andre enheter: Trykk på Legg til-ikonet  øverst til venstre  Konfigurer enhet plus  Ny enhet.
      2. Følg resten av trinnene.
  5. Du kan velge bort enkelte innstillinger, blant annet Voice Match og personlige resultater. Du kan endre disse innstillingene når som helst etter at du har fullført konfigureringen.

Løs problemer med konfigureringen

Høyttaleren eller skjermen vises ikke i Google Home-appen

Start høyttaleren eller skjermen på nytt

1. Koble enheten fra stikkontakten.
  2. Vent ti sekunder før du kobler den til igjen.

Start Home-appen på nytt

1. Lukk Home-appen Google Home-appen. Finn ut hvordan du lukker apper.
  2. Åpne Home-appen Google Home-appen.

Konfigureringen fryser eller kan ikke fullføres

Start høyttaleren eller skjermen på nytt

1. Koble enheten fra stikkontakten.
  2. Vent ti sekunder før du kobler den til igjen.
  3. Start konfigureringsprosessen på nytt.

Dette kan du gjøre videre