Konfigurer din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Google Home-appen hjælper dig igennem konfigurationen af din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.

Du skal bruge følgende for at komme i gang​

• En Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.
  • Den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen.
  • Den nyeste version af Google-appen
  • En Google-konto
  • En mobiltelefon eller tablet, som:
    • Har Android 5.0 eller nyere.
    • Fungerer sammen med et Wi-Fi-netværk på 2,4 GHz eller 5 GHz (et WPA2-Enterprise-netværk fungerer ikke).
    • Har Bluetooth slået til.
  • Har en internetforbindelse og et sikkert trådløst netværk.
  • Hvis du allerede bruger Duo til videoopkald, skal du sørge for, at du er logget ind i Duo med den samme Google-konto som den, du bruger til din højttaler eller skærm.

Kom godt i gang

1. Tilslut din højttaler eller skærm.
  2. Slut din mobilenhed til det Wi-Fi-netværk, du vil bruge til din højttaler eller skærm.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appenpå din telefon eller tablet.
  4. Følg vejledningen.
    1. Sådan gør du, hvis du ikke får vist vejledningen til konfiguration af din enhed:
      1. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus  Konfigurer nye enheder i dit hjem .
      2. Følg resten af trinene i vejledningen.

Løs problemer under konfigurationen

Højttaleren eller skærmen vises ikke i Google Home-appen

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af enheden.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt stikket i igen.

Genstart Google Home-appen

1. Luk Home-appen Google Home-appen. Se, hvordan du lukker apps.
  2. Åbn Home-appen Google Home-appen.

Konfigurationen fryser eller kan ikke afsluttes

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af din enhed.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt stikket i igen.