Konfigurer din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm

Google Home-appen hjælper dig igennem konfigurationen af din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm. Denne artikel omhandler konfigurationsprocessen for følgende enheder:

• Google Home
  • Google Home Mini
  • Google Nest Mini
  • Google Home Max
  • Google Nest Hub
  • Google Nest Hub Max
Hvis du vil konfigurere en anden enhed, kan du følge vejledningen i, hvordan du konfigurerer smartenheder i Google Home-appen.

Du skal bruge følgende for at komme i gang​

• En Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.
  • Den nyeste version af Google Home-appen Google Home-appen.
  • Den nyeste version af Google-appen
  • En Google-konto
  • En mobiltelefon eller tablet, som:
    • Har Android 5.0 eller nyere.
    • Fungerer sammen med et 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi-netværk (et WPA2-Enterprise-netværk fungerer ikke).
    • Har Bluetooth slået til.
  • Har en internetforbindelse og et sikkert trådløst netværk.
  • Hvis du allerede bruger Duo til videoopkald, skal du sørge for at bruge den samme Google-konto i Duo og i Google Home-appen.

Kom godt i gang

1. Tilslut din højttaler eller skærm.
  2. Slut din mobilenhed til det Wi-Fi-netværk, du vil bruge til din højttaler eller skærm.
  3. Åbn Google Home-appen Google Home-appen på din telefon og tablet.
  4. Tryk på Konfigurer enheder  følg vejledningen i appen.
    1. Hvis knappen Konfigurer enheder ikke vises på skærmen:
      1. Du kan konfigurere din første enhed i Home-appen ved at trykke på Kom godt i gang  Konfigurer nye enheder  Opret et andet hjem  Næste  angiv et kaldenavn og en adresse for hjemmet.
        • Bemærk! Du skal angive et kaldenavn, men du kan vælge ikke at angive din adresse.
      2. Hvis du vil konfigurere alle øvrige enheder skal du øverst til venstre trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus  Konfigurer nye enheder i dit hjem .
      3. Følg resten af vejledningen.
  5. Du kan fravælge visse indstillinger som f.eks. Voice Match eller personligt indhold. Du kan til enhver tid ændre disse indstillinger, når konfigurationen er fuldført.

Løs problemer under konfigurationen

Højttaleren eller skærmen vises ikke i Google Home-appen

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af enheden.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt stikket i igen.

Genstart Google Home-appen

1. Luk Home-appen Google Home-appen. Se, hvordan du lukker apps.
  2. Åbn Home-appen Google Home-appen.

Konfigurationen fryser eller kan ikke afsluttes

Genstart højttaleren eller skærmen

1. Træk stikket ud af din enhed.
  2. Vent i 10 sekunder, og sæt stikket i igen.
  3. Start konfigurationen forfra.

Næste trin