To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- tai Home-kaiuttimen tai ‑näytön käyttöönotto

Google Home ‑sovellus ohjaa sinua Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön käyttöönotossa.

Jos haluat ottaa käyttöön jonkin toisen laitteen, katso Älylaitteiden käyttöönotto Google Home ‑sovelluksessa.
Vaikka Google Duo ja Google Meet on yhdistetty uudeksi Meet-sovellukseksi mobiililaitteilla, tableteilla ja tietokoneilla, Google Nest ‐näytöillä näkyy edelleen Google Duo ‐kuvake Duo app.

Mitä aloittamiseen tarvitaan?

• Kaiutin tai näyttö
  • Google Home ‑sovelluksen uusin versio
  • Google Assistant ‑sovelluksen uusin versio
  • Google-tili
  • Matkapuhelin tai tabletti
    • jossa on iOS 15.0 tai uudempi
    • joka toimii 2,4 GHz:n ja 5 GHz:n Wi-Fi-verkossa (WPA-2 Enterprise ‑verkko ei toimi)
    • jonka Bluetooth on päällä.
  • Internetyhteys ja suojattu langaton verkko
    • Huom. Sinun on ehkä lisättävä langattoman verkon salasana käyttöönoton aikana.
  • Jos käytät jo Duo-videopuheluita, varmista, että käytät Duossa samaa Google-tiliä kuin Google Home ‑sovelluksessa.

Näin pääset alkuun

1. Kytke kaiuttimen tai näytön johto.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus puhelimella tai tabletilla.
    1. Jos et ole ottanut kotia käyttöön, valitse Luo koti lisää kodille lyhytnimi lisää osoite (valinnainen) valitse Seuraava.
    2. Napauta kodin nimeä Seuraava.
  3. Valitse Laitteet Lisää Google Nest tai yhteistyökumppanin laite Google Nest or partner device.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita. Huom. Voit poistaa käytöstä joitakin asetuksia, kuten Voice Matchin tai henkilökohtaisia tuloksia. Voit myös muuttaa laiteasetuksia milloin tahansa käyttöönoton jälkeen.

Käyttöönoton ongelmanratkaisu

Kaiutinta tai näyttöä ei löydy Google Home ‑sovelluksesta

Käynnistä kaiutin tai näyttö uudelleen

1. Irrota laitteen johto.
  2. Odota 10 sekuntia ja kytke se uudelleen pistokkeeseen.

Käynnistä Home-sovellus uudelleen

1. Sulje Home-sovellus Google Home ‑sovellus. Lue lisää sovelluksen pakottamisesta sulkeutumaan.
  2. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.

Käyttöönotto jumittuu tai sitä ei voi suorittaa loppuun

Käynnistä kaiutin tai näyttö uudelleen

1. Irrota laitteen johto.
  2. Odota 10 sekuntia ja kytke se uudelleen pistokkeeseen.
  3. Aloita käyttöönotto alusta.

Mitä seuraavaksi