To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest-enheter

Her er enhetene i Google Nest- og Home-serien. Alltid på vakt, 24 timer i døgnet. Still Google-assistenten spørsmål. Be den om å gjøre ting. Den er din egen, private Google – alltid klar til å hjelpe.

Google Home

Du kan be Google Home om hva som helst – favorittmusikken din, morgennyhetene, trafikkoppdateringer og termostatjusteringer – helt uten å bruke hendene.

Google Home drives av Google-assistenten, så du kan stimulere nysgjerrigheten din samtidig som du styrer musikk og tilpasser hjemmet ditt. Google Homes elegante design passer inn uansett hvor du vil plassere den. Begynn med å si «Hey Google».

Kjøp nå

Google Nest Mini (2. generasjon)

Googel Nest Mini

Dette er den andre generasjonen av Google Nest Mini – høyttaleren du styrer med stemmen. Bare si «Hey Google» for å spille musikk fra blant annet Spotify og YouTube Music. Den har mektigere og fyldigere lyd med mer kraft og bass enn den originale Home Mini.

Be Google-assistenten om hjelp, og få det beste fra Google – værmeldinger, nyheter og alt mulig annet. Få timeplanen din, reiseinformasjon og påminnelser. Sett på nedtellinger og alarmer. Du kan til og med slå på kompatible smartlys.

Nest Mini er kompatibel med tusenvis av smarthjemenheter, inkludert lys, termostater og låser, fra kjente og kjære merker. Den passer perfekt inn i alle rom – på stuebordet, nattbordet eller veggen.

Kjøp nå

Google Home Mini (1. generasjon)

Google Home Mini

Dette er Google Home Mini – drevet av Google-assistenten. Med den originale Google Home får du stemmestyrt hjelp, og med Google Home Mini får du det enda flere steder. Uansett hvilken du velger, kan du få svar, bli underholdt, styre dagen din og smarthjemmet ditt – bare ved hjelp av stemmen. Begge hører deg når du sier «Hey Google», og kan til og med skille stemmen din fra andre i huset, slik at du kan få en personlig tilpasset oppplevelse.

Kjøp nå

Google Home Max

Google Home Max

Laget for lyd. Tvers igjennom.

Google Home Max gir musikkelskere kraften fra Google. Fyll selv de største rommene i huset med fantastisk lyd. Google Home Max justerer seg selv automatisk, så du kan plassere den hvor som helst i rommet.

Still den spørsmål og be den gjøre ting. Bare begynn med å si «Hey Google» for å få din egen, private Google på toppmoderne høyttalere.

Du kan kjøpe Google Home Max hos disse autoriserte forhandlerne.

Kjøp nå

Google Nest Audio

Google Nest Audio

Dette er Nest Audio. Hør musikk på sitt beste, med klar vokal og tung bass som fyller hele rommet. Bare si «Hey Google» for å få hjelp eller spille av favorittsangene dine fra strømmetjenestene du bruker mest. Og du kan enkelt lage et hjemmelydanlegg med de andre Nest-høyttalerne dine.

Få stereolyd overalt i huset. Eventuelt kan du si «Hey Google, flytt musikken til høyttaleren på soverommet», så flyttes musikken dit du vil. Nest Audio er laget for å passe inn i hjemmet ditt. Og utseendet er like bra som lyden.

Kjøp nå

Google Nest Hub

Med Google Nest Hub får du visuell hjelp når du trenger det. Den har Google-assistenten innebygd, slik at du kan bruke stemmen for å se hendelser og påminnelser samt kontrollere kompatible smartenheter fra én og samme oversikt. Still spørsmål og få visuelle, interaktive svar fra Google og nyttige videoer fra YouTube. I tillegg kan du spille musikk på en krystallklar høyttaler og gjenoppleve minner med Google Foto. Du får altså hjelp med hverdagslige oppgaver, så du kan konsentrere deg om viktigere ting.

Kjøp nå

Google Nest Hub Max

Med Google Nest Hub Max og Google-assistenten kan travle familier holde kontakten og få gjort mer. Ha videosamtaler, sjekk hvordan det står til hjemme når du er borte, få en personlig tilpasset kalender med et raskt blikk, og få Google Foto, YouTube TV, videoer og musikk.

Kjøp nå

Konfigurer enheten din