To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest-enheder

Her er enhederne i Google Nest- og Google Home-familien. Klar til brug døgnet rundt. Stil Google-assistenten spørgsmål. Bed den om at gøre forskellige ting. Den er dit eget personlige Google, som altid er klar til at hjælpe.

Google Home

Uanset om du vil lytte til din yndlingsmusik, have morgennyhederne, tjekke trafikken eller justere termostaten, er Google Home altid klar til at hjælpe – du behøver ikke engang slippe det, du har i hænderne.

Google Home understøtter Google Assistent, så du kan styre musikken, dit smarthjem og de oplysninger, du skal bruge. Google Homes elegante design passer til ethvert rum, hvor du vil høre musik eller bruge Google Assistent. Start med at sige "Hey Google".

Køb nu

Google Nest Mini (2. generation)

Googel Nest Mini

Her er Google Nest Mini (2. generation) – højttaleren, du kan styre med din stemme. Du skal bare sige "Hey Google" for at afspille din yndlingsmusik fra Spotify, YouTube Music og mange andre tjenester. Du får musik i endnu højere kvalitet med mere power og kraftigere bas end på den originale Home Mini.

Du kan bede Google Assistent om hjælp og få alt det bedste fra Google – vejrudsigten, nyhederne og meget mere. Få din personlige tidsplan, oplysninger om din pendling og dine påmindelser. Indstil timere og alarmer. Du kan også styre kompatible smartlamper.

Nest Mini er kompatibel med tusindvis af smartenheder, f.eks. lamper, termostater og låse fra dine foretrukne brands. Den passer perfekt ind i alle rum – på sofabordet, natbordet eller væggen.

Køb nu

Google Home Mini (1. generation)

Google Home Mini

Her er Google Home Mini, der understøtter Google Assistent. Den originale Google Home giver dig håndfri hjælp, mens Google Home Mini giver dig mulighed for at få glæde af Google-assistenten på flere steder. Uanset hvilken enhed du har, kan du få svar, nyde underholdning, administrere din dag og styre dit smarthjem – alt sammen ved hjælp af stemmen. Begge enheder registrerer pålideligt din stemme, når du siger "Hey Google", og de kan tilmed skelne mellem din stemme og andres stemmer, så du får en tilpasset brugeroplevelse.

Køb nu

Google Home Max

Google Home Max

Designet til god lyd. Fra inderst til yderst.

Med Google Home Max får musikelskere den bedste teknologi fra Google. Afspil detaljerig lyd i høj kvalitet i selv det største rum. Google Home Max justerer sig selv automatisk, så du kan placere den hvor som helst.

Stil den spørgsmål, eller bed den om at gøre noget. Du skal bare sige "Hey Google" for at komme i gang og få dit helt eget Google på den bedste højttaler af sin slags.

Du kan købe Google Home Max hos disse autoriserede forhandlere.

Køb nu

Google Nest Audio

Google Nest Audio

Her er Nest Audio. Hør din musik, som den bør lyde, med sprøde sangstemmer og kraftfuld bas, der fylder hele rummet. Du skal bare sige "Hey Google" for at afspille dine yndlingssange fra de streamingtjenester, du bruger mest, eller få hjælp. Du kan også nemt skabe et lydsystem i dit hjem med dine andre Nest-højttalere.

Lyt med stereolyd, eller få musik i hele huset. Du kan også sige "Hey Google, flyt musikken til højttaleren i soveværelset", så følger lyden med dig. Nest Audio passer perfekt ind i dit hjem. Og den er lige så flot som sin lyd.

Køb nu

Google Nest Hub

Google Nest Hub giver dig visuel hjælp i hjemmet, når du har brug for det. Med den indbyggede Google Assistent kan du ved hjælp af stemmekommandoer se dine seneste begivenheder og påmindelser samt styre kompatible smartenheder via ét betjeningspanel. Stil spørgsmål, og få visuelle, detaljerede svar fra Google og nyttige videoer fra YouTube. Du kan også afspille dine yndlingssange på en højttaler med krystalklar lyd og genopleve dine minder med Google Fotos. Få hjælp til de små ting, så du kan nyde de store øjeblikke.

Køb nu

Google Nest Hub Max

Google Nest Hub Max med Google Assistent hjælper din travle familie med at bevare forbindelsen og holde styr på aftalerne. Foretag videoopkald, hold øje med dit hjem, når du ikke er hjemme, få nem adgang til en personligt tilpasset kalender, og få glæde af Google Fotos, YouTube TV, videoer og musik.

Køb nu

Konfigurer din enhed