To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ajastimien ja nukahtamisajastinten lisääminen ja muokkaaminen Google Nest ‑kaiuttimella tai -näytöllä

Voit lisätä ja muuttaa ajastimia Google Nest- tai Google Home ‐kaiuttimella tai ‐näytöllä äänikomentojen avulla. Lisää yleinen ajastin, joka ilmoittaa sinulle, kun tietty aika on kulunut, tai nukahtamisajastin, jos haluat lopettaa median toistamisen tiettynä aikana.

Huom. Jos haluat ajastaa valot ja muut älylaitteet sammumaan tiettyyn aikaan, luo ohjelma.

Yleisen ajastimen lisääminen

Ajastimen ilmoitusääni toistetaan vain kaiuttimella tai näytöllä, jolla otit sen käyttöön.

Voit lisätä, muuttaa ja poistaa yleisiä ajastimia millä tahansa Nest-kaiuttimella, joka on lisätty samaan kotiin ja Wi-Fi-verkkoon Google Home ‐sovelluksessa.

Vinkki: Nest-näytöillä jotkin ajastimet voivat näyttää animaation ja toistaa äänen, joka vastaa ajastimen nimeä. Kokeile nimetä ajastin ruokailua, läksyjä tai päiväunia varten.

Haluamasi toiminto Sano "Hey Google" ja sitten…
Ajastimen lisääminen
Ajastimen lisääminen ja nimeäminen
"Set a timer for one minute"
"Set a 10-minute timer for pizza"
Ajastimen jäljellä olevan ajan selvittäminen,
Nimetyn ajastimen jäljellä olevan ajan selvittäminen nimen perusteella
"How much time is left?"
"How much time is left on my pizza?"
Ajastimen peruminen
Nimetyn ajastimen peruminen
"Cancel timer"
"Cancel pizza timer"

Hälyttävän ajastimen lopettaminen

"Stop"

Ajastimen lopettaminen ei edellytä, että sanot "Hey Google". Sano vain "Stop". (Toimii vain englanniksi)

Ajastimen keskeyttäminen "Pause timer"
Ajastimen jatkaminen "Resume timer"
"Restart timer"

Soivan ajastimen lopettaminen koskettamalla

• Google Home: Napauta yläosaa.
  • Google Nest Mini: Napauta keskiosaa.
  • Google Home Mini: Paina jompaakumpaa reunaa pitkään.
  • Google Home Max: Napauta yläosassa tai oikealla puolella olevaa viivaa.
  • Google Nest Audio: Napauta keskiosaa.
  • Google Nest ‐näytöt: Napauta näytöllä olevaa ympyrää.
  • Google Nest Wifi ‑piste: Napauta keskiosaa.

Ajastimen äänenvoimakkuuden muuttaminen

Google Home ‑sovelluksen käyttäminen

1. Varmista, että mobiililaitteesi tai tablettisi on yhdistetty samaan Wi-Fi-verkkoon tai linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  4. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  5. Valitse Asetukset ja sitten Audio ja sitten Hälytykset ja ajastimet.
  6. Säädä äänenvoimakkuutta.

Nest-näytön käyttäminen

Voit muuttaa herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuutta Nest-näytön pika-asetusvalikon kautta.

1. Pyyhkäise Nest-näytön alareunasta ylöspäin.
  2. Valitse Äänenvoimakkuus ja sitten laita herätyksen ja ajastimen äänenvoimakkuus haluamallesi tasolle. Huom. Jos herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuuden säätö ei avaudu automaattisesti, valitse Laajenna .

Nukahtamisajastimet

Voit lisätä nukahtamisajastimen, joka lopettaa median toistamisen kaiuttimella tai näytöllä tietyn ajan päästä. Voit lisätä yhden nukahtamisajastimen laitetta kohti. Voit lisätä, muuttaa ja poistaa nukahtamisajastimia vain kaiuttimella tai näytöllä, jolla ajastin on lisätty.

Nukahtamisajastimet eivät välttämättä toimi kaikkien mediamuotojen (esim. podcastien) kanssa.

Huom. Jos Digitaalinen hyvinvointi on käytössä, laitepaussi, suodattimet tai Älä häiritse ‑tila voivat rajoittaa ominaisuutta.

Lue lisää Digitaalisesta hyvinvoinnista

Haluamasi toiminto Sano "Hey Google" ja sitten…
Nukahtamisajastimen lisääminen "Set a sleep timer for 30 minutes"
"Set a sleep timer at 9:30"
Nukahtamisajastimen lisääminen keston mukaan "Play music, artist, genre or playlist for [duration]"
"Stop music, artist, genre or playlist in [duration]"
"Stop playing in [duration]"
Nukahtamisajastimen lisääminen kellonajan mukaan "Play music, artist, genre or playlist until [time]"
"Stop music, artist, genre or playlist at [time]"
"Stop playing at [time]"

Nukahtamisajastimen muuttaminen

Huom. Kun luot uuden nukahtamisajastimen, aiempi yleensä korvataan.

Käytä jotakin yllä mainituista äänikomennoista

Musiikkiajastimen peruminen

Huom. Tämä komento peruu vain musiikkiajastimen. Musiikin pitäisi jatkua.

"Cancel the sleep timer"

Ajastimessa jäljellä olevan ajan tarkistaminen "How much time is left on the sleep timer?"

Ajastimen äänenvoimakkuuden muuttaminen

Jos haluat muuttaa ajastimien äänenvoimakkuutta, lue lisää herätysten ja ajastimien äänenvoimakkuuden muuttamisesta.