To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tekniska specifikationer för Nest Wifi Pro, Nest Wifi och Google Wifi

Nedan finns de tekniska specifikationerna för Nest Wifi Pro-routern, Nest Wifi-routern, Nest Wifi-åtkomstpunkten och Google Wifi-åtkomstpunkterna. Läs mer om skillnaderna mellan Nest Wifi- och Google Wifi-produkter.

Nest Wifi Pro-router

Modellnummer: G6ZUC

SoC/strömhantering

• Qualcomm SoC IPQ5018
  • 1,0 GHz tvåkärnig A35

Anslutning

Minne

• 1 GB DDR3L
  • 4 GB eMMC-lagring

Strömförsörjning

• Extern adapter: A05 (10 V/2,25 A)

Portar

• Två Ethernet-portar med stöd för anslutna hastigheter på 1 Gbit/s per router

Prestanda

• Kan hantera upp till 100 anslutna enheter per router*
  • Flera samtidiga 4K-videoströmmar

Säkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar
  • Trusted Platform Module

Design

• Mått: 117 mm x 130 mm
  • Vikt: 450 g
  • Material: Högblank plast
  • PCR: cirka 60 % återvunnet material baserat på produktens vikt

Kompatibilitet

• Det går inte att kombinera Nest Wifi Pro (wifi 6E) med Nest Wifi-routrar eller -åtkomstpunkter eller Google Wifi-åtkomstpunkter (wifi 5) i ett mesh-nätverk.
  • Wifi har stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

* Baserat på användning med endast anslutna enheter med en högsta datahastighet på 1 Mbit/s. En tillräckligt snabb bredbandsanslutning krävs och anslutna enheter måste vara placerade inom wifi-nätverkets täckningsområde i enlighet med g.co/nestwifi/coverage. Signalens styrka och hastighet beror även på internetleverantören.

Nest Wifi-router och -åtkomstpunkt Tekniska specifikationer för Nest Wifi

Nest Wifi-router Nest Wifi-router

Modellnummer: H2D

Trådlös

• AC2200 4x4 MU-MIMO Wi-Fi
  • Expanderbart 802.11s mesh-wifi
  • Wifi på dubbla frekvensband samtidigt (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Strålformning vid sändning
  • Bluetooth® med låg energiförbrukning (BLE)
  • Automatisk 802.11k/v-klientroaming
  • Thread-gränsrouter 802.15.4
  • Kommer snartMatter-kompatibilitet

Portar

• Två GBe-portar (WAN och LAN)
  • Kontaktdon med centrumstift

Färg och material

• Färg: Snow
  • Material: Yttre hölje tillverkat av 45 % återvunnen hushållsplast

Prestanda

• Kan hantera upp till 100 anslutna enheter*
  • Flera samtidiga 4K-videoströmmar

Säkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar
  • Trusted Platform Module

Minne

• 1 GB RAM
  • 4 GB Flash

Processor

• Fyrkärnig 64-bitars ARM CPU på 1,4 GHz
  • ML-hårdvarumotor med hög prestanda

Strömförsörjning

• 15 W nätadapter

Mått och vikt

• Diameter: 110 mm
  • Höjd: 90,4 mm
  • Vikt: 380 g

Kompatibilitet

• Kompatibel med tidigare generationen av Google Wifi-enheter. Inte kompatibel med nästa generations Nest Wifi Pro.

*Baserat på användning med endast anslutna enheter med en högsta datahastighet på 1 Mbit/s. En tillräckligt snabb bredbandsanslutning krävs och anslutna enheter måste vara placerade inom wifi-nätverkets täckningsområde i enlighet med g.co/nestwifi/coverage. Signalens styrka och hastighet beror även på internetleverantören.

Nest Wifi point Nest Wifi-åtkomstpunkt

Trådlös

• AC1200 2x2 MU-MIMO Wi-Fi
  • Expanderbart 802.11s mesh-wifi
  • Wifi på dubbla frekvensband samtidigt (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Strålformning vid sändning
  • Bluetooth® med låg energiförbrukning (BLE)
  • Automatisk 802.11k/v-klientroaming
  • Thread-gränsrouter 802.15.4
  • Kommer snartMatter-kompatibilitet

Portar

• Kontaktdon med centrumstift

Högtalare och mikrofoner

• Ljud i 360 grader med 40 mm driver
  • Bluetooth 5.0
  • Tre mikrofoner med lång räckvidd för Google Assistent

Sensorer

• Kapacitiva pekgester

Färg och material

• Färger: Snö, Dimblå (endast USA) och Sand (endast USA)
  • Material: Yttre hölje tillverkat av 40 % återvunnen hushållsplast

Prestanda

• Kan hantera upp till 100 anslutna enheter*
  • Flera samtidiga 4K-videoströmmar
  • Säkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar

Minne

• 768 MB RAM
  • 512 MB Flash

Processor

• Fyrkärnig 64-bitars ARM CPU på 1,4 GHz
  • ML-hårdvarumotor med hög prestanda

Strömförsörjning

• 15 W nätadapter

Mått och vikt

• Diameter: 102,2 mm
  • Höjd: 87,2 mm
  • Vikt: 350 g

Kompatibilitet

• En Nest Wifi-router eller tidigare generationen av Google Wifi-enheter krävs för att utöka wifi-nätverket. Inte kompatibel med nästa generations Nest Wifi Pro.

*Baserat på användning med endast anslutna enheter med en högsta datahastighet på 1 Mbit/s. En tillräckligt snabb bredbandsanslutning krävs och anslutna enheter måste vara placerade inom wifi-nätverkets täckningsområde i enlighet med g.co/nestwifi/coverage. Signalens styrka och hastighet beror även på internetleverantören.

Google Wifi point Google Wifi-åtkomstpunkt

Täckning i alla rum

• Upp till ca 140 m² per åtkomstpunkt**
  • Expanderbart 802.11s mesh-wifi
  • Skalbart och flexibelt system – lägg till fler åtkomstpunkter för att passa hem av alla storlekar**
  • Stöd för både stjärn- och seriekoppling

Automatisk wifi-optimering

• Automatisk 802.11.k/v-klientroaming
  • Proaktiv bandstyrning – omdirigerar enheter till de kanaler som har bäst prestanda
  • Självåterställande nätverk
  • Strålformning vid sändning

Bluetooth®

• Bluetooth med låg energiförbrukning (BLE)

Prestanda

• Varje åtkomstpunkt kan hantera upp till 100 anslutna enheter***
  • Flera 4K-videoströmmar samtidigt***

Säkerhet

• WPA3-kryptering
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar
  • Trusted Platform Module

Wifi-standard

• AC1200 MU-MIMO Wi-Fi
  • Wifi på dubbla frekvensband samtidigt (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Processor

• Fyrkärnig ARM

Minne

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC-flash

Portar och anslutningar

• Dubbla GBe-portar

Strömförsörjning

• 15 W nätadapter

Mått och vikt

• Diameter: 106,12 mm
  • Höjd: 68,75 mm
  • Vikt: 340 g

Hållbara material

• 49 % av plastdelarnas vikt består av återvunnet material

Kompatibilitet

• Kompatibel med Nest Wifi-routern och Nest Wifi-åtkomstpunkten. Inte kompatibel med nästa generations Nest Wifi Pro.

**Hemmets storlek, material och planlösning kan påverka hur wifi-signaler färdas. Större hem eller hem med tjocka väggar eller långa, smala korridorer kan behöva extra Wifi-åtkomstpunkter för att få täckning överallt. Signalens styrka och hastighet beror på internetleverantören.

***Baserat på användning av anslutna enheter med en datahastighet på 1 Mbit/s vardera En tillräckligt snabb bredbandsanslutning krävs, och anslutna enheter måste vara placerade inom WiFi-nätverkets täckningsområden i enlighet med g.co/googlewifi/coverage. Signalens styrka och hastighet beror även på internetleverantören.

Bluetooth®-ordmärket och tillhörande logotyper är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc.