Specifikationer

Tekniska specifikationer för Google Wifi

Trådlös

• AC1200 2x2 Wave 2-Wi-Fi
  • Expanderbart mesh-Wi-Fi
  • Wi-Fi på dubbla frekvensband samtidigt (2,4 GHz/5 GHz) med stöd för IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • TX Beamforming
  • Kompatibel med Bluetooth® Smart

Portar

• Två gigabit Ethernet-portar per WiFi-åtkomstpunkt
  • WAN och LAN på en primär WiFi-åtkomstpunkt. Båda portarna agerar som LAN-portar på ytterligare WiFi-åtkomstpunkter

Färg och material

• Vit, lätt och tålig plast

Säkerhet

• WPA2-PSK
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar
  • Infineon SLB 9615 Trusted Platform Module

Minne

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC-flash

Processor

• Fyrkärnig ARM CPU med upp till 710 MHz per kärna

Strömförsörjning

• 15 W nätadapter
  • Använder ~ 9 W

Mått och vikt

• Diameter: 106,12 mm
  • Höjd: 68,75 mm
  • 340 g

Systemkrav

En bredbandsanslutning. För att konfigurera appen Google Wifi krävs en enhet med Android 4.0 eller senare, eller med iOS 9 eller senare.

Obs! Vi rekommenderar starkt att du köper Google Wifi i det land där du ska använda det. Eftersom bestämmelserna för trådlösa nätverk skiljer sig från land till land kan det uppstå kompatibilitetsproblem om du flyttar Wifi-enheter till ett annat land. Google har ingen möjlighet att ge support för detta. Om du konfigurerar ett mesh-nätverk rekommenderar vi att du köper samtliga Wifi-åtkomstpunkter i samma land.