Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner for Google Wifi

Trådløs

• AC1200 2 x 2 Wave 2-Wi-Fi
  • Utvidbart Wi-Fi-maskenett
  • Samtidig tobånds Wi-Fi (2,4 GHz / 5 GHz) som støtter IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • TX-stråleforming
  • Bluetooth® Smart-kompatibel

Porter

• 2 Gigabit Ethernet-porter per Wi-Fi-punkt
  • WAN og LAN på det primære Wi-Fi-punktet – begge fungerer som LAN-porter på andre Wi-Fi-punkt

Farge og materiale

• Hvit, lett og slitesterk plast

Sikkerhet

• WPA2-PSK
  • Automatiske sikkerhetsoppdateringer
  • Infineon SLB 9615 – pålitelig plattformmodul (TPM)

Minne

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC-flash

Prosessor

• Firekjerners prosessor med ARM-arkitektur – hver kjerne kjører på opptil 710 MHz

Strøm

• 15 W strømadapter
  • Strømforbruk: ca. 9 W

Dimensjoner og vekt

• Diameter: 106,12 mm
  • Høyde: 68,75 mm
  • 340 g
Snippet disregarded: Missing locale 1

Systemkrav

En bredbåndstilkobling til Internett. For første konfigurering trenger Google Wifi-appen en enhet som kjører Android 4.0 eller nyere eventuelt iOS 9 eller nyere.

Merk: Vi anbefaler sterkt at du kjøper Google Wifi i landet der du skal bruke den. Forskrifter for trådløse enheter varierer fra land til land, og derfor kan du oppleve kompatibilitetsproblemer hvis du flytter Wifi-enhetene dine til et annet land, og Google kan ikke lenger tilby brukerstøtte. Hvis du konfigurerer et maskenettverk, anbefaler vi at du kjøper alle Wifi-punktene i samme land.