Technische specificaties

Technische specificaties van Google Wifi

Draadloos

• AC1200 2x2 Wave 2-wifi
  • Uitbreidbaar mesh wifi-netwerk
  • Simultane dual-band wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Tx-beamforming
  • Bluetooth® Smart Ready

Poorten

• Twee Gigabit Ethernet-punten per Wifi-punt
  • WAN en LAN op primair Wifi-punt. Beide dienen als LAN-poorten op aanvullende Wifi-punten.

Kleur en materiaal

• Wit, lichtgewicht, duurzaam kunststof

Beveiliging

• WPA2-PSK
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Infineon SLB 9615 Trusted Platform Module

Geheugen

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC flash

Processor

• Quad-core ARM-CPU, elke core tot maximaal 710 MHz

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W
  • Ca. 9 W verbruik

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 106,12 mm
  • Hoogte: 68,75 mm
  • 340 g

Systeemvereisten

Een breedband-internetverbinding. Voor de eerste installatie vereist de Google Wifi-app een apparaat met Android 4.0 en hoger of iOS 9 en hoger.

Opmerking: We raden je ten zeerste aan Google Wifi te kopen in het land waar je het product gaat gebruiken. Omdat de regelgeving voor draadloze producten per land verschilt, kunnen er compatibiliteitsproblemen optreden als je wifi-apparaten naar een ander land verplaatst en Google kan hiervoor geen ondersteuning bieden. Als je een mesh-netwerk instelt, raden we aan al je Wifi-punten in hetzelfde land te kopen.