To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Technische specificaties voor Nest Wifi Pro, Nest Wifi en Google Wifi

Hieronder vind je de technische specificaties van de Nest Wifi Pro-router, de Nest Wifi-router, het Nest Wifi-punt en de Google Wifi-punten. Ontdek de verschillen tussen Nest Wifi- en Google Wifi-producten.

Nest Wifi Pro-router

Modelnummer: G6ZUC

SoC / Energiebeheer

• Qualcomm SoC IPQ5018
  • 1,0 GHz dual-core A35

Connectiviteit

Geheugen

• 1 GB DDR3L
  • 4 GB eMMC-opslag

Voeding

• Externe adapter: A05 (10 V/2,25 A)

Poorten

• 2 ethernetpoorten met snelheden tot 1 Gbps (bekabeld) per router

Prestaties

• Geschikt voor maximaal 100 verbonden apparaten per router*
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams

Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Trusted Platform Module

Ontwerp

• Afmetingen: 11,7 cm x 13,0 cm
  • Gewicht: 450 g
  • Materiaal: kunststof met hoogglans
  • PCR: ongeveer 60% gerecycled materiaal op basis van het gewicht van het product

Compatibiliteit

• Nest Wifi Pro (wifi 6E) kan niet worden gecombineerd met Nest Wifi-routers of -punten of met Google Wifi-punten (wifi 5) in een mesh-netwerk.
  • Wifi ondersteunt IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax

*Dit is gebaseerd op het gebruik van alleen verbonden apparaten met een maximale datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en verbonden apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/nestwifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn ook afhankelijk van je internetprovider.

Nest Wifi-router en -punt Technische specificaties van Nest Wifi

Nest Wifi-router Nest Wifi-router

Modelnummer: H2D

Draadloos

• AC2200 4x4 MU-MIMO wifi
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Simultane dualband wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Gebruikt beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisch roamen voor 802.11k/v-clients
  • Thread-borderrouter 802.15.4
  • Binnenkort beschikbaar: ondersteuning voor Matter

Poorten

• 2 Gigabit Ethernet-poorten (WAN en LAN)
  • Coax-stroomaansluiting

Kleur en materiaal

• Kleur: Sneeuw
  • Materiaal: ombouw bestaat voor 45% uit gerecycled plastic

Prestaties

• Geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten*
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams

Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Trusted Platform Module

Geheugen

• 1 GB RAM
  • 4 GB flashgeheugen

Processor

• Quad-core 64-bits ARM CPU 1,4 GHz
  • High-performance ML-hardware-engine

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 11,0 cm
  • Hoogte: 9,04 cm
  • Gewicht: 380 g

Compatibiliteit

• Werkt met de vorige generatie Google Wifi-apparaten. Werkt niet met de Nest Wifi Pro van de volgende generatie.

*Dit is gebaseerd op gebruik van alleen gekoppelde apparaten met een maximale datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en verbonden apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/nestwifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn ook afhankelijk van je internetprovider.

Nest Wifi point Nest Wifi-punt

Draadloos

• AC1200 2x2 MU-MIMO wifi
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Simultane dualband wifi (2,4 GHz/5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac
  • Gebruikt beamforming
  • Bluetooth® Low Energy (BLE)
  • Automatisch roamen voor 802.11k/v-clients
  • Thread-borderrouter 802.15.4
  • Binnenkort beschikbaar: ondersteuning voor Matter

Poorten

• Coax-stroomaansluiting

Speaker en microfoons

• 360°-geluid met 40mm-driver
  • Bluetooth 5.0
  • 3 far-field microfoons voor de Google Assistent

Sensoren

• Capacitieve tikbediening

Kleur en materiaal

• Kleuren: Sneeuw, Mist (alleen Verenigde Staten) en Zand (alleen Verenigde Staten)
  • Materiaal: ombouw bestaat voor 40% uit gerecycled plastic

Prestaties

• Geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten*
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams
  • Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates

Geheugen

• 768 MB RAM
  • 512 MB flashgeheugen

Processor

• Quad-core 64-bits ARM CPU 1,4 GHz
  • High-performance ML-hardware-engine

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 10,22 cm
  • Hoogte: 8,72 cm
  • Gewicht: 350 g

Compatibiliteit

• Vereist een Nest Wifi-router of een vorige generatie Google Wifi-apparaat om je wifi-netwerk uit te breiden.Werkt niet met de Nest Wifi Pro van de volgende generatie.

*Dit is gebaseerd op gebruik van alleen gekoppelde apparaten met een maximale datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en verbonden apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/nestwifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn ook afhankelijk van je internetprovider.

Google Wifi point Google Wifi-punt

Bereik in het hele huis

• Tot 140 m² per Wifi-punt**
  • Uitbreidbare 802.11s mesh-wifi
  • Schaalbaar en flexibel systeem dat uit te breiden is met extra Wifi-punten voor huizen van elk formaat**
  • Ondersteunt zowel ster- als doorlinkconfiguraties

Automatische wifi-optimalisatie

• Automatische 802.11.k/v clientroaming
  • Proactieve bandaansturing leidt apparaten naar de kanalen met de beste prestaties
  • Zelfherstellend netwerk
  • Gebruikt beamforming

Bluetooth®

• Bluetooth Low Energy (BLE)

Prestaties

• Elk Wifi-punt is geschikt voor maximaal 100 gekoppelde apparaten***
  • Meerdere gelijktijdige 4K-videostreams***

Beveiliging

• WPA3-versleuteling
  • Automatische beveiligingsupdates
  • Trusted Platform Module

Wifi-standaard

• AC1200 MU-MIMO wifi
  • Simultane dual-band wifi (2,4 GHz of 5 GHz) met ondersteuning voor IEEE 802.11a/b/g/n/ac

Processor

• Quad-core ARM

Geheugen

• 512 MB RAM
  • 4 GB eMMC flash

Poorten en aansluitingen

• Dual Gigabit Ethernet-poorten

Voeding

• Voedingsadapter van 15 W

Afmetingen en gewicht

• Diameter: 10,612 cm
  • Hoogte: 6,875 cm
  • Gewicht: 340 g

Duurzame materialen

• 49% van de plastic onderdelen van het apparaat is gemaakt van gerecycled materiaal

Compatibiliteit

• Werkt met de Nest Wifi-router en het Nest Wifi-punt. Werkt niet met de Nest Wifi Pro van de volgende generatie.

**Het bouwmateriaal, de grootte en de indeling van de woning kunnen van invloed zijn op het bereik van het wifi-signaal. Voor grotere huizen of huizen met dikkere muren of een lange, smalle indeling heb je voor een volledige dekking mogelijk extra Wifi-punten nodig. De kracht en snelheid van het signaal zijn afhankelijk van je internetprovider.

***Dit is gebaseerd op het gebruik van gekoppelde apparaten met elk een datasnelheid van 1 Mbps. Vereist een internetverbinding met voldoende bandbreedte en verbonden apparaten moeten zich binnen het wifi-dekkingsgebied bevinden dat wordt beschreven op g.co/googlewifi/coverage. De kracht en snelheid van het signaal zijn ook afhankelijk van je internetprovider.

Het woordmerk Bluetooth® en de bijbehorende logo's zijn gedeponeerde handelsmerken in het bezit van Bluetooth SIG, Inc.