Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Enheder har forbindelse til en anden routers Wi-Fi-netværk

Hvis din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt og en anden router i nærheden udsender det samme Wi-Fi-netværksnavn, er din personlige enhed muligvis forbundet til den anden routers netværk. Dette kan ske, hvis du har brugt et eksisterende netværksnavn til at konfigurere dine Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder.

Hvis du har to routere med det samme Wi-Fi-navn, kan det forvirre dine enheder. Det kan medføre, at din enhed:

• Ikke opretter forbindelse til det hurtigste eller mest pålidelige punkt
  • Skifter jævnligt mellem netværk, hvilket gør din forbindelse ustabil
  • Ikke kan kommunikere med dit lokale netværk om opgaver som f.eks. at caste eller udskrive, fordi dine enheder muligvis er tilsluttet forskellige netværk
  • Opretter forbindelse til din gamle router

Her er nogle løsninger til, hvordan du undgår problemer med forbindelsen, når du har en eksisterende router eller en kombineret modem-/routerenhed:

Deaktiver Wi-Fi på din kombinerede modem-/routerenhed

Hvis din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt er sluttet til en kombineret modem-/routerenhed, skal du deaktivere Wi-Fi på den kombinerede enhed.

Hvis du vil deaktivere Wi-Fi, skal du slutte en computer direkte til din kombinerede modem-/routerenhed ved hjælp af et Ethernet-kabel. Log ind på din kombinerede modem-/routerenhed, og find Indstillinger for at deaktivere Wi-Fi. For at få adgang til routerens indstillinger skal du muligvis åbne en internetbrowser og angive routerens IP-adresse i adresselinjen.

Mange internetudbydere og producenter tilbyder vejledning i, hvordan du gør dette.

Når du har deaktiveret Wi-Fi på din kombinerede modem-/routerenhed, bør din mobilenhed automatisk oprette forbindelse til din Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt. Hvis din enhed ikke automatisk opretter forbindelse, skal du deaktivere Wi-Fi på din mobilenhed og derefter aktivere det igen.

Tag stikket ud af din anden router (ikke Google Nest Wifi eller Google Wifi)

Bemærk! Dette gælder kun for selvstændige routere. Hvis du bruger en kombineret modem-/routerenhed, skal du ikke frakoble den. Du skal bruge enhedens modemfunktion. Følg i stedet vejledningen nedenfor.

Sådan løser du problemet:

1. Træk både strøm- og Ethernet-kablerne ud af den gamle router (ikke Google Nest Wifi eller Google Wifi).
  2. Sørg for, at din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt er korrekt tilsluttet dit modem og en stikkontakt.

Din mobilenhed bør nu automatisk oprette forbindelse til dit Google Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk.

Omdøb et af dine Wi-Fi-netværk

Skift navnet på din anden routers Wi-Fi-netværk (ikke Nest Wifi eller Google Wifi)

Når du ændrer navnet på din anden routers Wi-Fi, kan dine enheder oprette forbindelse til det nye netværk. Du kan ændre navnet ved at slutte en computer direkte til din anden router med et Ethernet-kabel. Log ind på din kombinerede modem-/routerenhed, og find dens indstillinger for at deaktivere Wi-Fi. Du skal muligvis åbne en internetbrowser og angive routerens IP-adresse i adresselinjen for at få adgang til routerens indstillinger.

Oplysningerne afhænger af enheden. Mange internetudbydere og producenter tilbyder vejledning i, hvordan du gør dette.

Bemærk! Hvis du ændrer navnet på dit netværk og gerne vil sikre, at visse enheder bevarer forbindelsen til det pågældende netværk, skal du muligvis tilslutte disse enheder igen. Hvis du ikke gør det, forsøger de muligvis at oprette forbindelse til dit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk.

Skift navnet på dit Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk

Hvis du helst vil beholde navnet på din gamle routers netværk, kan du ændre navnet på dit Google Nest Wifi- eller Google Wifi-netværk for at undgå, at netværkene kommer i konflikt med hinanden.

Bemærk! Alle de enheder, der har forbindelse til netværket, når du ændrer navnet, skal tilsluttes igen, før de kan bruge det nye netværksnavn. Alle de enheder, der har forbindelse til din anden router, bevarer forbindelsen til dit andet netværk, så længe navnet ikke ændres.