Justera ljusstyrkan

Lamporna ger en snabb statusuppdatering på ett ögonblick. De olika färgerna och blinkningarna informerar dig på ett ögonblick om hur WiFi-åtkomstpunkten fungerar.

Vill du att ljuset ska vara svagare eller starkare? Gör så här:

1. Öppna appen Google Wifi.

2. Tryck på fliken  och sedan på Nätverk och allmänt.

3. Tryck på WiFi-åtkomstpunkter.

4. Tryck på den Wifi-åtkomstpunkt som du vill justera under Nätverkets enhetsinställningar.

6. Under Ljusstyrka flyttar du reglaget till vänster om du vill dämpa ljuset och till höger om du vill öka ljusstyrkan.

Ändringarna sparas automatiskt.