To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home ‐sovellus ei löydä Wifi-laitteita

Jos Google Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- tai Google Wifi ‐laitetta ei löydy sovelluksen käyttöönottolistasta, se ei ehkä ole valmis käyttöönottoon tai yhteydessä on tilapäinen ongelma. Jos laite on otettu käyttöön aiemmin, sinun on ehkä palautettava sen tehdasasetukset.

Huom. Kun reititin tai piste on valmiina käyttöönottoon, LED-valo vilkkuu hitaasti valkoisena (Nest Wifi) tai sinisenä (Google Nest Wifi Pro tai Google Wifi).

Tästä artikkelista löydät ohjeita Wifi-laitteiden käyttöönoton ongelmiin. Jos haluat ottaa käyttöön jonkin toisen laitteen, katso Älylaitteiden käyttöönotto Google Home ‑sovelluksessa.

1. Sulje Google Home ‐sovellus ja yritä käyttöönottoa uudelleen.
  2. Jos käytät iPhonea tai iPadia, avaa laitteen Settings (Asetukset) ‑sovellus.
    1. Valitse Bluetooth ja sitten laita Bluetooth päälle.
    2. Napauta Privacy (Tietosuoja) ja sitten Local Network (Lähiverkko) ja sitten laita Local Network (Lähiverkko) päälle Google Home ‑sovelluksessa .
  3. Irrota reititin tai piste virtalähteestä ja sitten yhdistä se uudelleen ja sitten odota, kunnes valo vilkkuu hitaasti joko valkoisena tai sinisenä ja sitten aloita käyttöönotto
    • Varmista, että virta-adapteri on liitetty toimivaan pistorasiaan.
  4. Jos laite käyttää Ethernet-johtoa, tarkista yhteys. Huom.
    • Google Nest Wifi ‐pisteissä ei ole Ethernet-porttia.
    • Varmista, että johto on liitetty sekä modeemiin että reitittimeen tai pisteeseen.
    • Varmista, että modeemi on päällä.
  5. Jos käytät Wifi-laitetta, avaa puhelimen Wi-Fi-asetukset ja etsi laitteen pohjassa olevassa tarrassa mainittu Wi-Fi-verkko. Muodosta yhteys kyseiseen verkkoon käyttämällä laitteen pohjassa olevaa käyttöönottokoodia salasanana ja palaa sitten sovellukseen jatkamaan käyttöönottoa.
  6. Jos reititintä tai pistettä ei vieläkään näy Google Home ‑sovelluksessa, palauta laitteen tehdasasetukset ja sitten odota, että valo vilkkuu hitaasti valkoisena (Nest Wifi) tai sinisenä (Nest Wifi Pro tai Google Wifi) ja sitten aloita käyttöönotto alusta.
    • Huom. Tehdasasetusten palauttamiseen voi mennä 10 minuuttia. Odota, että se on tehty, ennen kuin aloitat käyttöönoton.

Jos näistä ohjeista ei ole apua, ota meihin yhteyttä.

Esimerkki Google Wifin ja modeemin käyttöönotosta

Muita artikkeleita