To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tietyn laitteen priorisointi Wi-Fi-verkossa

Nest Wifi Pron, Nest Wifin ja Google Wifin ensisijainen laiteasetus Google Home ‐sovelluksessa antaa valitsemallesi laitteelle nopeimman yhteyden Wi-Fi-verkossa. Kun valitset laitteen (kuten kannettavan tietokoneen tai Chromecastin) ensisijaiseksi, sen käyttöön varataan enemmän kaistanleveyttä. Tällöin laite voi ladata dataa nopeammin ja sen tarvitsee puskuroida sisältöä vähemmän.

Asetusta kannattaa käyttää, kun esimerkiksi striimaat elokuvaa televisioon tai pelaat peliä verkossa. Jos haluat muuttaa kaistanleveysasetuksia erilaisten toimintojen mukaan, katso miten voit optimoida verkkoa viiveherkille toiminnoille.

Huom. Tällä asetuksella voit valita ensisijaiseksi minkä tahansa Wi-Fi-verkkoon yhdistetyn laitteen riippumatta siitä, onko yhteys muodostettu langattomasti vai johdon avulla. Vain yhtä laitetta voidaan priorisoida kerrallaan. Kun asetat jonkin laitteen ensisijaiseksi, sille varataan 70 % käytettävissä olevasta kaistanleveydestä ja jäljellä oleva kaistanleveys jaetaan muille laitteille. Muiden laitteiden Wi-Fi-yhteys voi hidastua, jos internetpalveluntarjoajan välittämä kaistanleveys on liian pieni.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit  ja sitten Wi-Fi .
  3. Valitse Laitteet ja sitten valitse laite, jonka haluat priorisoida ja sitten valitse Priorisoi laite.
  4. Valitse alareunasta, kuinka pitkän aikaa haluat pitää laitteen ensisijaisena.
  5. Valitse Tallenna.