To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn ut mer om prisendringer for Nest Aware

Abonnementsprisene kan bli endret i samsvar med endringer i markedet, for eksempel inflasjon eller økning av lokale avgifter. For å holde deg oppdatert om de nåværende prisene på Nest Aware, gå til Google Store. Slik kan du sjekke hvilken pris du betaler nå, eller få informasjon om hvordan faktureringen fungerer:

Merk: Prisendringer gjelder ikke for deg hvis du ikke har noe aktivt betalt Nest Aware-abonnement, eller hvis du får Nest Aware via en av partnerne våre, for eksempel ADT.

Finn ut hvordan du kan administrere eller si opp Nest Aware-abonnementet ditt.

Hvordan vet jeg om prisen på Nest Aware-abonnementet mitt blir endret?

Vi varsler deg via e-post minst 30 dager før prisøkninger i området eller landet du befinner deg i.

For å holde deg oppdatert om de nåværende prisene på Nest Aware, gå til Google Store.

Når trer den nye prisen på Nest Aware i kraft?

Den nye prisen på Nest Aware gjelder nå for nye abonnenter. Du kan se prisene når du registrerer deg.

Prisen på eksisterende Nest Aware-abonnementer øker i USA, Storbritannia og Australia høsten 2023.

For andre land og områder: Vi varsler deg via e-post minst 30 dager før prisøkninger.

Hvordan vet jeg hvilken versjon av Nest Aware jeg har?

Nest Aware:

• Du har ett abonnement for alle Nest-kameraene i hjemmet ditt.
  • Abonnementet dekker 30 dager med videologg av hendelser.
  • Du har brukt en Google-konto til å kjøpe abonnementet.

Nest Aware Plus:

• Du har ett abonnement for alle Nest-kameraene i hjemmet ditt.
  • Abonnementet dekker 60 dager med videologg av hendelser og 10 dager med kontinuerlig videoopptak.
  • Du har brukt en Google-konto til å kjøpe abonnementet.

Nest Aware (1. generasjon):

• Du har separate abonnementer for hvert Nest-kamera i hjemmet ditt.
  • Abonnementet dekker 5, 10 eller 30 dager med kontinuerlig videoopptak.
  • Du har kjøpt abonnementet med en Nest-konto som ikke er overført.

Hvis du abonnerer på Nest Aware (1. generasjon)

Hvorfor bør jeg bytte til den nyeste versjonen av Nest Aware hvis jeg abonnerer på Nest Aware (1. generasjon)?

Dette er et godt tidspunkt for å vurdere å oppgradere det eksisterende abonnementet ditt på 1. generasjon til den nyeste versjonen av Nest Aware. Når du bytter til det nyeste Nest Aware-abonnementet, får du én fast pris som dekker alle kompatible Nest-kameraer, -høyttalere, -ringeklokker og -skjermer. Du får også tilgang til stadig flere nye, intelligente varsler og funksjoner, for eksempel lydregistrering og nødanrop (bare i USA).

Sparer jeg penger hvis jeg bytter til det nyeste Nest Aware-abonnementet?

Hvis du abonnerer på Nest Aware (1. generasjon), kan du spare penger eller betale det samme ved å bytte til det nyeste Nest Aware-abonnementet.

Hvis du for eksempel har tre kameraer, sparer du penger ved å bytte til den nyeste versjonen av Nest Aware eller Nest Aware Plus. Hvis du har ett kamera, betaler du det samme beløpet hvis du bytter til nyeste Nest Aware med 30 dager med videologg av hendelser som dekker alle de kompatible enhetene dine, som hvis du beholder det nåværende Nest Aware-abonnementet ditt (1. generasjon) med kontinuerlig videologg. (Finn ut mer om de ulike videologgtypene.)

Du kan også få tilgang til stadig flere intelligente varsler. Hvis du har et 5-dagers abonnement (1. generasjon), får du flere dagers kontinuerlig videologg med Nest Aware Plus.

Hvordan bytter jeg til den nyeste versjonen av Nest Aware?

For å bytte til den nyeste versjonen av Nest Aware må du først overføre Nest-kontoen din til en Google-konto (hvis du ikke har gjort det allerede). Du får en proporsjonal refusjon for ubrukt tid fra det forrige abonnementet.

Finn ut mer om hvordan du bytter til det nyeste Nest Aware-abonnementet.

Hvordan kan jeg beholde døgnkontinuerlig videologg hvis jeg bytter til den nyeste Nest Aware-utgaven?

Med Nest Aware Plus-abonnement får du 10 dager med døgnkontinuerlig videologg for alle Google Nest-kameraene og -ringeklokkene dine med ledning, i tillegg til 60 dager med videologg av hendelser.

Hvor finner jeg den gjeldende prisen på Nest Aware?

Slik kan du sjekke hvilken pris du betaler nå, eller få informasjon om hvordan faktureringen fungerer:

Finn ut hvordan du kan administrere eller si opp Nest Aware-abonnementet ditt.

Kommer den nåværende Nest Aware-tjenesten til å bli avbrutt?

Nei, Nest Aware-tjenesten du har allerede, blir ikke avbrutt av denne prisøkningen, med mindre du sier opp abonnementet.

Forpliktelsene våre overfor deg

Vi jobber hardt for å hjelpe kundene våre med å få mest mulig ut av Google Nest-enhetene sine, og vi kommer til å fortsette å tilby nye funksjoner og nyskapninger tilknyttet Nest Aware (2. generasjon).