To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Lisätietoa Nest Awaren hinnanmuutoksista

Tilaushinnat voivat vaihdella markkinatilanteen muutosten, kuten inflaation ja paikallisten veromuutosten, mukaan. Voit tarkistaa Nest Awaren nykyiset hinnat Google Storesta. Näin tarkistat tällä hetkellä maksamasi hinnan tai sen, miten sinua laskutetaan:

Huom. Hinnanmuutokset eivät koske sinua, jos sinulla ei ole aktiivista maksullista Nest Aware ‑tilausta tai olet saanut Nest Awaren yhteistyökumppaniltamme, esim. ADT:ltä.

Katso, miten voit muuttaa Nest Aware ‐tilausta tai perua sen milloin tahansa.

Mistä tiedän, muuttuuko Nest Awaren hinta?

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen kuin hinta nousee maassasi tai alueellasi.

Voit tarkistaa Nest Awaren nykyiset hinnat Google Storesta.

Milloin Nest Awaren uusi hinta tulee voimaan?

Nest Awaren uusi hinnoittelu on nyt voimassa uusille tilaajille. Näet hinnat, kun teet tilauksen.

Nest Aware ‐tilausten hinta nousee Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Australiassa syksyllä 2023.

Muut maat tai alueet: Ilmoitamme sinulle sähköpostitse vähintään 30 päivää ennen hinnannousua.

Mistä tiedän, mikä Nest Aware ‐versio minulla on?

Nest Aware:

• Sinulla on yksi tilaus kaikille kotisi Nest-kameroille.
  • Tilaukseen kuuluu 30 päivän videotapahtumahistoria.
  • Teit tilauksen Google-tilillä.

Nest Aware Plus:

• Sinulla on yksi tilaus kaikille kotisi Nest-kameroille.
  • Tilaukseen kuuluu 60 päivää videotapahtumahistoriaa ja 10 päivää jatkuvaa videointia.
  • Teit tilauksen Google-tilillä.

Nest Aware (1. sukupolvi):

• Sinulla on erilliset tilaukset jokaiselle kotisi Nest-kameralle.
  • Tilaukseen kuuluu 5, 10 tai 30 päivän jatkuva videointi.
  • Teit tilauksen siirtämättömällä Nest-tilillä.

Jos olet 1. sukupolven Nest Awaren tilaaja

Miksi minun kannattaa vaihtaa uusimpaan Nest Awareen, jos minulla on 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus?

Nyt on hyvä aika miettiä 1. sukupolven tilauksen päivittämistä Nest Awaren uusimpaan versioon. Kun vaihdat uusimpaan Nest Aware ‐tilaukseen, saat nyt yksinkertaisen, kiinteän hinnan, joka kattaa kaikki yhteensopivat Nest-kamerat, ‐kaiuttimet, ‐ovikellot ja ‐näytöt. Saat käyttöösi myös kasvavan määrän uusia älykkäitä ilmoituksia ja ominaisuuksia, kuten äänentunnistuksen ja hätäpuhelut (vain Yhdysvalloissa).

Säästänkö rahaa, jos vaihdan uusimpaan Nest Aware ‐tilaukseen?

Jos sinulla on tällä hetkellä 1. sukupolven Nest Aware ‐tilaus, voit säästää rahaa tai maksaa saman summan, kun vaihdat uusimpaan Nest Aware ‐tilaukseen.

Jos sinulla on esimerkiksi kolme kameraa, voit säästää rahaa vaihtamalla uusimpaan Nest Awareen tai Nest Aware Plus ‑tilaukseen. Jos sinulla on yksi kamera, summa pysyy samana, jos vaihdat uusimpaan Nest Awareen, johon sisältyy 30 päivän videotapahtumahistoria kaikille yhteensopiville laitteille tai jos pidät nykyisen Nest Aware (1. sukupolvi) ‐tilauksesi jatkuvalla videohistorialla (lue lisää videohistoriatyypeistä).

Saat myös käyttöösi useampia älykkäitä ilmoituksia. Jos sinulla on tällä hetkellä viiden päivän (1. sukupolven) tilaus, saat jatkuvan videohistorian Nest Aware Plus ‐tilauksella.

Miten vaihdan uusimpaan Nest Awareen?

Jos haluat vaihtaa Nest Awaren uusimpaan versioon, aloita siirtymällä Google-tilille (jos et ole jo tehnyt niin). Saat suhteutetun hyvityksen aiemman tilauksen käyttämättömästä ajasta.

Lue lisää uusimpaan Nest Aware ‑tilaukseen siirtymisestä.

Miten voin säilyttää 24/7-videohistorian, jos vaihdan uusimpaan Nest Awareen?

Nest Aware Plus ‐tilauksella saat 10 päivää jatkuvaa 24/7-videohistoriaa kaikille langallisille Google Nest ‐kameroille ja ‐ovikelloille sekä 60 päivää videotapahtumahistoriaa.

Mistä näen nykyisen Nest Aware ‐tilaukseni hinnan?

Näin tarkistat tällä hetkellä maksamasi hinnan tai sen, miten sinua laskutetaan:

Katso, miten voit muuttaa Nest Aware ‐tilausta tai perua sen milloin tahansa.

Keskeytyykö nykyinen Nest Aware ‐palveluni?

Ei. Tämä hinnankorotus ei vaikuta nykyiseen Nest Aware ‐palveluusi, ellet peru tilausta.

Sitoumuksemme

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme saamaan parhaan mahdollisen hyödyn Google Nest ‐laitteista. Tarjoamme jatkossakin uusia ominaisuuksia ja innovaatioita Nest Awareen (2. sukupolvi).