To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Programvareversjoner og versjonsnotater for Wifi

Her er den nyeste programvaren og de nyeste fastvareversjonene for Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-enheter. Programvareoppdateringer skjer automatisk når de er tilgjengelige. Du kan sjekke hvilken versjon enheten din har, i innstillingene for enheten i Google Home-appen.

Merk: Programvareversjoner lanseres over flere dager eller uker. Den gjeldende versjonen og notatene nedenfor oppdateres når den aktuelle versjonen er tilgjengelig for alle enheter.

Gjeldende programvareversjoner og versjonsnotater

Enhet Programvareversjon Dette er inkludert i denne oppdateringen
Nest Wifi Pro 3.71.406133

Fra og med 28. mars 2024 omfatter denne programvareoppdateringen

• feilrettinger og forbedringer
Nest Wifi-ruter 14150.882.9

Fra og med august 2023 omfatter denne programvareoppdateringen

• forbedret strømstyring på Nest Wifi-ruter
  • sikkerhetsforbedringer
Nest Wifi-punkt 1.56.375543

Fra og med september 2023 omfatter denne programvareoppdateringen

• feilrettinger og forbedringer
Google Wifi 14150.376.32

Fra og med september 2022 omfatter denne programvareoppdateringen

• støtte for Thread-grenseruter på Nest Wifi-ruter og -punkt
  • bedre WAN-statistikk uten nett
  • IPv6-stabilitetsforbedring
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

Sjekk programvareversjonen til Wifi-enheten

Nest Wifi Pro-, Nest Wifi- og Google Wifi-enheter oppdateres automatisk med nye funksjoner, forbedringer og feilrettinger. Du kan finne ut hvilken enhetsversjon du har, i Google Home-appen:

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på brikken for enheten  trykk på Innstillinger  – eller Mer More menu  trykk på Innstillinger .
  4. Finn programvareversjonen under «Wifi-informasjon».

Tidligere versjonsnotater

Nest Wifi Pro

Oktober 2023

Oppdatering av Nest Wifi Pro-programvaren: 1.63.377847

Siden oktober 2023 har Nest Wifi Pro-enheter mottatt automatiske programvareoppdateringer. Denne oppdateringen omfatter

• feilrettinger og forbedringer

Mai 2023

Oppdatering av Nest Wifi Pro-programvaren: 1.63.377847

Siden 15. mai 2023 har Nest Wifi Pro-enheter mottatt automatiske programvareoppdateringer. Denne oppdateringen omfatter

• en løsning på problemet med underrapportering ved testing av internetthastighet i Home-appen ved internettilkoblinger raskere enn 500 Mbps
  • mer konsekvente testresultater for maskenetthastighet
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

November 2022

Oppdatering av Nest Wifi Pro-programvaren: 1.63.324946

Fra og med 14. november 2022 mottar Nest Wifi Pro-enheter en automatisk programvareoppdatering. Denne oppdateringen gjelder spesifikt for Nest Wifi Pro og omfatter

• korrigering av lave hastigheter for brukere med PPPoE-innstillinger
  • generelle forbedringer av stabilitet og ytelse

Kjente problemer

Resultatene fra den innebygde internetthastighetstesten i Home-appen kan være lavere enn forventet for tilkoblingshastigheter på over 500 Mbps. Dette blir løst i en kommende programvareutgave. Problemet med hastighetstesten påvirker ikke den faktiske systemytelsen. Hvis du har en internettilkobling med hastigheter på over 500 Mbps, kan du bruke en alternativ testapp på telefonen eller datamaskinen.

Oppdatering av Nest Wifi Pro-programvaren: 1.63.318999

Ved lanseringen mottar Nest Wifi Pro-enheter en automatisk programvareoppdatering etter at konfigureringen er fullført. Denne oppdateringen gjelder spesifikt for Nest Wifi Pro og omfatter

• bedre tilkobling
  • støtte for Thread-grenserutere
  • generelle forbedringer av sikkerhet, stabilitet og ytelse

Linker til relatert innhold

Distribusjon av åpen kildekode: Hent åpen kildekode for komponenter som distribueres med Nest Wifi Pro.

Nest Wifi og Google Wifi

August 2023

14150.882.9 (Nest Wifi-ruter og Nest Wifi-punkt)

• forbedret strømstyring på Nest Wifi-ruter
  • sikkerhetsforbedringer

September 2022

14150.376.32 (Nest Wifi-ruter og Google Wifi), 1.56.315675 (Nest Wifi-punkt)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• støtte for Thread-grenseruter på Nest Wifi-ruter og -punkt
  • bedre WAN-statistikk uten nett
  • IPv6-stabilitetsforbedring
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

Mars 2022

14150.43.80 (Nest Wifi-ruter og Google Wifi), 1.54.294928 (Nest Wifi-punkt)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• en oppdatering knyttet til wifi-protokollsvakhet (FragAttack) for Google Wifi-enheter
  • forbedringer av maskenettilkoblinger – automatisk gjenoppretting av maskenett og begrensning av nettverksløkke
  • bedre interoperabilitet med wifi-enheter med 802.11K
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

Juni 2021

13729.57.15 (Google Wifi), 13729.57.19 (Nest Wifi-ruter), 1.54.253765 (Nest Wifi-punkt)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• forbedret hjemmekontoropplevelse – støtte for foretrukne aktiviteter i Microsoft Teams, Slack, Webex og GoToMeeting
  • støtte for Nest Wifi-ruter for enkel konfigurering uten hub og lokal realisering av støttede BLE-enheter (C by GE)
  • ny nettverksstatistikk i feeden i Google Home-appen som foreslår når og hvorfor internettet er tregt
  • forbedret pålitelighet til klienttilkobling og maskenettilkobling
  • bedre kompatibilitet med nettverksinfrastrukturen Internet Protocol Television (IPTV)
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

November 2020

13099.118.19 (Nest Wifi og Google Wifi)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• Muligheten til å oppdage og optimalisere utvalgt trafikk fra videokonferanser automatisk som en foretrukket aktivitet
  • Wifi-hendelser i Google Home-appfeeden, som gir innsyn i følgende problemer:
    • Enhetstilkoblingsfeil på grunn av passordproblemer
    • Problemer med enhetstilkobling på grunn av dårlig dekning
    • Problemer med maskenett-tilkoblingen på grunn av dårlig plassering
    • Underpresterende WAN-Ethernet-link
  • forbedringer for bedre klienttilkobling og roaming
  • Bedre pålitelighet for høyhastighets datarammer
  • Forbedringer av IPTV IGMP-effektivitet
  • Generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

September 2020

13099.94.9 (Nest Wifi og Google Wifi)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• varsel i Google Home-appen når en ny enhet blir med i nettverket
  • forbedret dynamisk område for optimalisering av treg internettilkobling
  • Stadia-optimalisering for oppstrømstrafikken
  • forbedret DNS-proxy-ytelse
  • generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer

Juni 2020

12871.57.12 (Nest Wifi og Google Wifi)

Denne programvareoppdateringen omfatter

• Forbedrede enhetshastigheter med trege internettilkoblinger
  • Forbedret innendørs plassering (802.11mc)
  • Integrering av SDK-en for Local Home på Nest Wifi-ruteren: lokal oppfylling av smarthjemhandlinger med Google-assistenten
  • Generelle sikkerhets-, stabilitets- og ytelsesforbedringer