To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Ohjeita Google Nest Wifin käyttöönottoon liittyviin ongelmiin

Google Nest Wifi- tai Google Wifi ‐laitteiden käyttöönotossa voi ilmetä erilaisia ongelmia. Jos laitteen käyttöönotto epäonnistuu, tästä artikkelista voi olla apua ongelmien ratkaisemiseen.

Google-reitittimien ja ‐pisteiden käyttöönotossa voi ilmetä seuraavia ongelmia:

• Internetyhteyttä ei voi muodostaa tai saat Wi-Fi-viestin, kuten
    • "Wifi-piste kantaman ulkopuolella"
    • "Yhteysongelma"
    • "Jotain meni pieleen"
    • "Yhteysvirhe"
  • Valo kertoo verkkovirheestä.
  • Google Nest Wifi ‑reititin tai ‑piste tai Google Wifi ‑piste näyttää olevan mesh-testin mukaan offline-tilassa

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos sinulla on ongelmia käyttöönotossa, seuraa näitä ohjeita:

Vaihe 1 Tarkista johdot ja yhteydet

Yhteysongelmat voivat johtua huonosti kiinnitetystä, irronneesta tai vahingoittuneesta johdosta. Tarkista seuraavat:

1. Varmista, että laitteen mukana tullut Ethernet-johto on kytketty kunnolla (päätyliittimestä pitäisi kuulua napsahdus) Google Nest Wifi ‑reitittimeen tai Google Wifi ‑pisteen WAN-porttiin . Toinen pää pitää kytkeä kunnolla modeemiin.
  2. Varmista, että modeemi ja Wifi-reititin ja ‐pisteet ovat päällä, yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon ja kaikki johdot on kytketty kunnolla
  3. Varmista, että modeemilla on yhteys verkkoon esim. kaapeli- tai DSL-yhteyden tai kuituliittymän kautta.

Vaihe 2 Varmista, että käyttöönottovaatimukset täyttyvät

Varmista, että kaikki käyttöönottovaatimukset täyttyvät. Voit tarkistaa sen seuraavista artikkeleista:

Vaihe 3 Pakota Google Home ‐sovellus sulkeutumaan ja avaa se uudelleen.

Google Home ‐sovelluksen sulkeminen ja avaaminen uudelleen ratkaisee yleensä useimmat ongelmat, myös käyttöönottoon liittyvät. Katso tarkemmat ohjeet seuraavista artikkeleista:

Vaihe 4 Poista Google Home ‐sovellus ja asenna se uudelleen.

Jos ongelma toistuu Google Home ‐sovelluksen sulkemisen ja uudelleen avaamisen jälkeen, voit yrittää asentaa sovelluksen uudelleen. Katso tarkemmat ohjeet seuraavista artikkeleista:

Vaihe 5 Unohda lähellä olevat verkot

Voit myös yrittää poistaa muita tallennettuja verkkoja puhelimesta tai tabletista. Katso ohjeet seuraavista artikkeleista:

Vaihe 6 Käynnistä Wifi-laite uudelleen.

Lue lisää Wifi-laitteen uudelleenkäynnistämisestä artikkelista Google Nest- tai Google Wifi ‐laitteiden uudelleenkäynnistys.

Vaihe 7 Käytä käyttöönottoon toista mobiililaitetta

Jos aiemmat vaiheet epäonnistuvat, kokeile toista puhelinta tai tablettia. Muista kirjautua sisään samalla Google-tilillä toisella laitteella.

Eikö ongelma ratkennut?

Jos käyttöönotto ei vieläkään onnistu, kokeile reitittimen tai pisteen tehdasasetusten palauttamista. Voit myös ottaa yhteyttä tukeen.

Muita artikkeleita