To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Find og løs problemer med konfigurationen af Google Nest Wifi

Der er forskellige problemer, der kan forstyrre konfigurationen af dine Google Nest Wifi- eller Google Wifi-enheder. Hvis konfigurationen af enheden mislykkes, kan denne artikel hjælpe dig med at løse disse problemer.

Når du konfigurerer dine Google-routere og -punkter, kan du opleve følgende problemer:

• Hvis du ikke gør dette, kan du ikke oprette forbindelse til internettet eller få en Wi-Fi-meddelelse som f.eks.:
    • "Wifi-punktet er uden for rækkevidde"
    • "Forbindelsesproblem"
    • "Noget gik galt"
    • "Der kunne ikke oprettes forbindelse"
  • Lyset angiver en netværksfejl.
  • Google Nest Wifi-routeren eller -punktet eller Google Wifi-punktet vises som offline i mesh-testdelen.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med konfigurationen, kan du følge denne vejledning:

Trin 1. Tjek dine kabler og forbindelser

Løse, frakoblede eller beskadigede kabler kan forårsage forbindelsesproblemer. Sørg for, at:

1. Det medfølgende Ethernet-kabel er korrekt sluttet til WAN-porten på din Google Nest Wifi-router eller dit primære Google Wifi-punkt (Ethernet-kablet skal klikkes ind) . Den anden ende skal være korrekt tilsluttet dit modem.
  2. Dit modem og din Wifi-router og Wifi-punkterne er tændt, har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk og alle kabler er tilsluttet korrekt.
  3. Dit modem er forbundet til en internetkilde, f.eks. den forbindelse, som din kabeludbyder, DSL-udbyder eller fiberudbyder leverer til dit hjem.

Trin 2. Sørg for, at du opfylder konfigurationskravene

Sørg for, at alle konfigurationskrav er opfyldt. Du kan dobbelttjekke det ved at gå til:

Trin 3. Tving Google Home-appen til at lukke, og åbn den igen

Det har vist sig, at de fleste problemer, inklusive konfigurationen, kan løses ved at lukke og genåbne Google Home-appen. Du kan få en detaljeret vejledning i, hvordan du gør dette, i følgende artikler:

Trin 4. Afinstaller og geninstaller Google Home-appen.

Hvis problemet stadig fortsætter, efter du har lukket og genåbnet Google Home-appen, kan du prøve at geninstallere den. Du kan få en detaljeret vejledning i følgende artikler:

Trin 5: Glem netværk i nærheden

Du kan også prøve at fjerne andre gemte netværk på din telefon eller tablet. Det gør du ved at læse følgende artikler:

Trin 6. Genstart din Wi-Fi-enhed

Du kan få en detaljeret vejledning i, hvordan du genstarter en Wi-Fi-enhed, ved at gå til Genstart Google Nest- eller Google Wifi-enheder.

Trin 7. Brug en anden mobilenhed til konfigurationen

Hvis de foregående trin mislykkes, anbefales det, at du prøver en anden telefon eller tablet til konfiguration. Sørg for at logge ind med den samme Google-konto på den sekundære enhed.

Er problemet ikke løst?

Hvis konfigurationen stadig ikke virker, kan du prøve at gendanne fabriksindstillingerne på din router eller dit punkt. Du kan også kontakte support.