To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Offentlig förhandsversion av Google Home-appen

Programmet Offentlig förhandsversion ger dig förtur till de senaste funktionerna i Google Home-appen innan de blir allmänt tillgängliga. Deltagarna kan testa de nya funktionerna och lämna feedback så att Google kan fortsätta att förbättra funktionerna innan de lanseras för allmänheten.

När du har gått med får du åtkomst till offentliga förhandsfunktioner som är tillgängliga för

Så här går du med i den offentliga förhandsversionen

Du kan gå med i den offentliga förhandsversionen i Google Home-appen eller på home.google.com:

• Öppna Google Home-appen Google Home-appen tryck på Inställningar Offentlig förhandsversion Testa den offentliga förhandsversionen.
  • Öppna home.google.com logga in välj Offentlig förhandsversion Testa den offentliga förhandsversionen.

Du får ett meddelande med information om den offentliga förhandsversionen och när du kan börja använda nya funktioner. Du får även alternativet att lämna den offentliga förhandsversionen.

När du har valt att gå med i den offentliga förhandsversionen visas förhandsversionsikonen på skärmen i appen och på Google Home för webben. Du kan också få enstaka påminnelseaviseringar när du öppnar Google Home-appen.

Se till att du kan läggas till i det offentliga förhandsgranskningsprogrammet genom att kontrollera dina inställningar för Google Grupper:

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Tryck på Inställningar Settings Globala inställningar.
  3. Kontrollera att Lägg till mig i deras grupper har markerats tryck på Spara.

Dela feedback

Berätta för oss hur väl de offentliga förhandsfunktionerna fungerar genom att skicka feedback.
  1. I Google Home-appen Google Home-appen trycker du på Offentlig förhandsversion Dela feedback.
  2. Tala om hur nöjd du är tryck på Nästa Skicka.

Så här lämnar du den offentliga förhandsversionen

Om du lämnar den offentliga förhandsversionen förlorar du åtkomsten till alla offentliga förhandsfunktioner i appen, Google Home för webben och Google Home för Wear OS.

Du kan lämna den offentliga förhandsversionen i Google Home-appen eller på home.google.com:

• Öppna Google Home-appen Google Home-appen tryck på Offentlig förhandsversion Lämna den offentliga förhandsversionen.
  • Öppna home.google.com logga in välj Offentlig förhandsversion Lämna den offentliga förhandsversionen.

Aktuella funktioner i den offentliga förhandsversionen

Vilka funktioner som är tillgängliga i den offentliga förhandsversionen varierar. När du går med i den offentliga förhandsversionen kanske du inte får de uppdaterade funktionerna direkt. Du får nya funktionerna när de är redo att användas.

Tips! Kontrollera om det finns kända problem innan du använder en funktion.

Detektering av garagedörr

Detektering av garagedörr är för närvarande tillgänglig i offentlig förhandsversion och stöds endast i USA och Kanada. Du kan konfigurera Nest-kameran så att du får aviseringar när garagedörren öppnas, stängs eller lämnas öppen. Om du har en prenumeration på 1:a generationenens Nest Aware måste du migrera kontot innan du kan använda detektering av garagedörr.

Läs mer om hur du använder detektering av garagedörr.

Skriptredigeraren

Skriptredigeraren är för närvarande tillgänglig i den offentliga förhandsversionen på Google Home för webben och i Google Home-appen. Med skriptredigeraren kan du skapa och redigera dina egna skriptbaserade automatiseringar med ytterligare utlösare, villkor, åtgärder och logik. Du kan även använda närvarodetektering för att skapa fler anpassade automatiseringar än vad som för närvarande är tillgängligt med rutinerna Hemma och Borta. Du kan komma åt skriptredigeraren på Google Home för webben nu på home.google.com/automations.

Obs! Alla medlemmar i hushållet kan se när de här rutinerna körs. Rutiner är avsedda för att göra vardagen smidigare och ska inte användas i nödsituationer eller i säkerhetssyften. Skapa inte rutiner som kan leda till skador om de inte startas eller stoppas. För vissa rutiner krävs en fungerande internetanslutning, wifi och tillgängliga tjänster från både Google och de tredje parter som tillverkar enheterna som styrs med rutinerna. Rutiner kanske inte alltid fungerar och Google ansvarar inte för eventuella skador eller förluster till följd av detta.
Hjälp mig med ett skript är en experimentell funktion i skriptredigeraren. Den gör det enklare att skapa kraftfulla hemautomatiseringar via Google Home för webben. Med hjälp av generativ AI kan du nu enkelt beskriva vilken automatisering du vill ha så genereras skriptet åt dig. Den här funktionen är tillgänglig under en begränsad tid som offentlig förhandsversion.

Funktioner i Home-appen på mobila enheter

De flesta funktionerna i Home-appen för telefoner och surfplattor med Android eller iOS är tillgängliga för alla. Följande ytterligare funktioner är tillgängliga i Google Home-appen när du går med i Offentlig förhandsversion.

Migrera Nest-appens kameror till Google Home-appen

Ägare av Nest Cam Indoor och Nest Cam Outdoor kan lägga till sina kameror i Home-appen. Om du uppfyller villkoren får du ett meddelande i appen. Läs mer om enhetsmigrering.

Se livestreamar för kameror som fungerar med Google Home

Du kan se kompatibla livestreamar för kameror som fungerar med Google Home i Google Home-appen. Funktionen är fortfarande under utveckling och är inte tillgänglig för alla kameror. Så här testar du detta med en kompatibel kamera:

Länka en kamera

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Enheter   Lägg till   Fungerar med Google Home Works with Google Home.
  3. Välj kameratillverkaren i listan och länka kontot för att slutföra konfigureringen.

Se livestreamen

1. Öppna Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryck på Favoriter eller Enheter kameran du vill se.

Funktioner för Wear OS

All Home app features for Wear OS are currently available to everyone. New Wear OS features will come to Public Preview in the future.

Kända problem

• Migrering av kameror eller dörrklockor från Nest-appen till Home-appen kan låsa sig eller misslyckas. Kontakta oss om du inte kan slutföra enhetsmigreringen efter ett andra försök.
  • När ägaren av ett hem i Nest-appen migrerar en kamera till Home-appen förlorar andra medlemmar i hemmet åtkomsten till kameran i Nest-appen. Andra medlemmar i hemmet måste gå med i den offentliga förhandsversionen för att komma åt kamerakontrollen i Home-appen. Läs mer om enhetsmigrering.