To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Den offentlige forhåndsversjonen av Google Home-appen

Med den offentlige forhåndsversjonen får du tidlig tilgang til de nyeste funksjonene i Google Home-appen før de blir offentlig tilgjengelige. Deltakerne kan prøve de nye funksjonene og gi tilbakemelding, slik at Google kan fortsette å gjøre forbedringer før funksjonene blir tilgjengelige for alle.

Hvis du begynner å bruke den, får du tilgang til offentlige forhåndsfunksjoner som er tilgjengelige for følgende:

Slik bruker du den offentlige forhåndsversjonen

Du kan bruke den offentlige forhåndsversjonen i Google Home-mobilappen eller på home.google.com:

• Åpne Google Home-appen Google Home-appen trykk på Innstillinger Offentlig forhåndsversjon Bruk den offentlige forhåndsversjonen
  • Gå til home.google.com logg på velg Offentlig forhåndsversjon Bruk den offentlige forhåndsversjonen

Du får en melding med informasjon om den offentlige forhåndsversjonen og når du kan begynne å bruke de nye funksjonene. Du kan også velge å slutte å bruke den offentlige forhåndsversjonen.

Når du har begynt å bruke den offentlige forhåndsversjonen, vises forhåndsversjonsikonet på skjermen i mobilappen og Google Home på nettet. Det kan også hende du av og til får varsler med påminnelser når du åpner Google Home-appen.

For å sikre at du kan legges til i det offentlige forhåndsversjonsprogrammet, må du bekrefte innstillingene dine for Google Grupper:

1. Logg på Google Grupper.
  2. Trykk på Innstillinger Settings Globale innstillinger.
  3. Bekreft at det er merket av for «legger meg til i gruppene sine» trykk på Lagre.

Gi tilbakemelding

Send inn tilbakemeldinger for å fortelle oss hvor godt offentlige forhåndsfunksjoner fungerer.
  1. I Google Home-appen Google Home-appen trykker du på Offentlig forhåndsversjon Gi tilbakemelding.
  2. Fortell oss hvor fornøyd du er trykk på Neste Send inn.

Slik slutter du å bruke den offentlige forhåndsversjonen

Hvis du slutter å bruke den offentlige forhåndsversjonen, mister du tilgangen til alle funksjonene i den offentlige forhåndsversjonen i mobilappen, Google Home på nettet og Google Home for Wear OS.

Du kan slutte å bruke den offentlige forhåndsversjonen i Google Home-mobilappen eller på home.google.com:

• Åpne Google Home-appen Google Home-appen trykk på Offentlig forhåndsversjon Slutt å bruke den offentlige forhåndsversjonen
  • Gå til home.google.com logg på velg Offentlig forhåndsversjon Slutt å bruke den offentlige forhåndsversjonen

Funksjoner som er i den offentlige forhåndsversjonen nå

Hvilke funksjoner som er tilgjengelige via den offentlige forhåndsversjonen, varierer over tid. Når du bruker den offentlige forhåndsversjonen, kan det hende du ikke får oppdaterte funksjoner med en gang. Du får de nye funksjonene når de er klare til bruk.

Tips: Se etter kjente problemer før du bruker funksjoner.

Registrering av garasjeport

Registrering av garasjeport er tilgjengelig i den offentlige forhåndsversjonen og støttes bare i USA og Canada. Med denne funksjonen kan du konfigurere Nest-kameraet slik at du får varsler når garasjeporten åpnes, lukkes eller står åpen. Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), må du overføre kontoen din før du kan bruke registrering av garasjeport.

Finn ut hvordan du bruker registrering av garasjeport.

Redigeringsverktøyet for skript

Redigeringsverktøyet for skript er tilgjengelig i den offentlige forhåndsversjonen av Google Home på nettet og i Google Home-mobilappen. Med redigeringsverktøyet for skript kan du opprette og redigere dine egne skriptbaserte automatiseringer med flere aktiveringsfunksjoner, betingelser, handlinger og logikker. Du kan også bruke registrering av tilstedeværelse for å lage flere egendefinerte automatiseringer enn dem som er tilgjengelige med Hjemme- og Borte-rutinene. Nå kan du åpne redigeringsverkøyet for skript på Google Home på nettet på home.google.com/automations.

Viktig: Alle medlemmene i husstanden kan se når disse rutinene kjører. Rutiner er bare laget for å gjøre livet litt enklere og må ikke brukes der feil kan medføre sikkerhetsproblemer. Ikke opprett rutiner som kan føre til personskade eller materielle skader hvis de ikke starter eller stopper. Rutiner kan kreve fungerende internett og wifi, og i tillegg må tjenesten være tilgjengelig både fra Google og tredjepartene som har produsert enhetene som brukes i rutinene. Det er ikke sikkert at rutiner alltid fungerer, og Google er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av rutiner som ikke fungerer.
Hjelp meg med skript er en funksjon på forsøksstadiet i redigeringsverktøyet for skript. Med den er det enklere å lage kraftige hjemmeautomatiseringer via Google Home på nettet. Ved hjelp av generativ AI trenger du bare å beskrive automatiseringen du vil ha, så genererer den skriptet for deg. Denne funksjonen er tilgjengelig i en begrenset periode i den offentlige forhåndsversjonen.

Funksjoner i Home-appen på mobil

De fleste funksjonene i Home-appen for Android- og iOS-telefoner og -nettbrett er tilgjengelige for alle. De følgende tilleggsfunksjonene er også tilgjengelige i Google Home-mobilappen når du bruker den offentlige forhåndsversjonen.

Overfør kameraer fra Nest-appen til Google Home-appen

Personer med Nest Cam Indoor and Nest Cam Outdoor kan legge til kameraene sine i Home-appen. Hvis du er kvalifisert, får du beskjed om det i appen. Finn ut mer om enhetsoverføring.

Se direktesendinger for Fungerer med Google Home-kameraer

Du kan se kompatible direktesendinger fra Works with Google Home-kameraer i Google Home-appen. Denne funksjonen er fortsatt under utvikling og er ikke tilgjengelig for alle kameraer. Slik prøver du dette med et kvalifisert kamera:

Tilknytt et kamera

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Enheter   Legg til   Fungerer med Google Home Works with Google Home.
  3. Velg produsenten av kameraet ditt i listen, og tilknytt kontoen din for å fullføre konfigureringen.

Se direktesendingen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter kameraet du vil se.

Wear OS-funksjoner

All Home app features for Wear OS are currently available to everyone. New Wear OS features will come to Public Preview in the future.

Kjente problemer

• Det hender at overføringer av kameraer eller ringeklokker fra Nest-appen til Home-appen fryser eller mislykkes. Hvis du ikke klarer å gjøre ferdig overføringen av en enhet etter å ha prøvd på nytt, kan du kontakte oss for å få hjelp.
  • Når eieren av et hjem i Nest-appen overfører et kamera til Home-appen, mister de andre medlemmene av hjemmet full tilgang til kameraet i Nest-appen. De andre medlemmene av hjemmet må bruke den offentlige forhåndsversjonen for å få tilgang til kamerakontrolleren i Home-appen. Finn ut mer om enhetsoverføring.