To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Monter Nest Cam med flomlys

Nest Cam med flomlys er laget for å erstatte et eksisterende flomlys. Det krever en tilkobling til hjemmets strømforsyning, som må kunne levere 100–240 V vekselstrøm, 50/60 Hz. Hvis du vil montere flomlyset på et sted som ikke har en strømtilkobling, og du må få montert en koblingsboks, eller hvis du vil ha hjelp med å montere flomlyset, kan du kontakte en fagperson.

Dette trenger du for å montere

Før du begynner, må du sikre at du har følgende verktøy:

• stjerneskrutrekker
  • unbrakonøkkelen som følger med flomlyset
  • stige (om nødvendig)
  • elektrisk drill
  • vater

Se monteringsvideoen

Legg til kameraet i Home-appen

For å komme i gang, konfigurer kameraet med Home-appen. Når appen spør deg om hvilket produkt du legger til, må du velge Nest Cam med flomlys.

• I appen finner du en fullstendig veiledning som viser deg hvordan du monterer flomlyset trinn for trinn.
  • Den viser deg også hvordan du konfigurerer kameraet etter at flomlyset er montert.

Tips

• Pass på at du slår av strømmen til det gamle flomlyset med automatsikringen eller i sikringsskapet for å beskytte deg selv og systemet. Prøv å slå på flomlyset for å sjekke at strømmen er av.
  • Ta bilder av ledningene til det gamle flomlyset, slik at du kan bruke dem som referanse senere.
  • Når du har tatt ned det gamle flomlyset, kan du vikle ledningene rundt en blyant for å holde dem på plass.
  • Hvis du vil male dekselet til monteringsplaten, må du bruke vannbasert maling. Ikke mal kameraet. Finn ut mer om maling av Nest-produkter.
  • Når du har konfigurert kameraet og flomlyset, kan du justere innstillingene for flomlyset i Home-appen.
  • Viktig: Nest Cam med flomlys er laget for å monteres loddrett på vertikale overflater. Hvis du monterer det på en annen måte (for eksempel horisontalt, sidelengs, opp-ned eller i vinkel), kan det redusere flomlysets funksjonalitet ved å begrense synsfeltet til bevegelsessensoren.

Feilsøk hvis det er nødvendig

Her er noen raske tips hvis du har problemer med konfigureringen eller testingen.

Flomlyset slår seg ikke på når du tester det

Når du har montert flomlyset og slått på strømmen igjen, slår flomlyset seg på i 30 sekunder. Hvis det ikke slår seg på, slår du av strømmen til flomlyset og sjekker at ledningene er koblet til og at toppklemmene er skrudd godt fast.