To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De Nest Cam met spotlight installeren

De Nest Cam met spotlight kan worden gebruikt als vervanging van een bestaande spotlight en vereist een aansluiting op de netvoeding van je huis (100-240 V AC, 50/60 Hz). Als je de spotlight wilt installeren op een plek zonder bestaande voedingsaansluiting en je een aansluitdoos nodig hebt, of als je hulp nodig hebt bij de installatie van de spotlight, neem je contact op met een professional.

Wat je nodig hebt voor de installatie

Zorg dat je het volgende gereedschap bij de hand hebt voordat je begint:

• Kruiskopschroevendraaier
  • De inbussleutel die bij de spotlight wordt geleverd
  • Een ladder (indien nodig)
  • Een boormachine
  • Een waterpas

Bekijk de installatievideo

De camera toevoegen aan de Home-app

Stel eerst de camera in met de Home-app. Als de app je vraagt welk product je toevoegt, selecteer je Nest Cam met spotlight.

• De app bevat de volledige instructies voor de installatie van de spotlight en leidt je stapsgewijs door de installatie.
  • Als de spotlight is geïnstalleerd, laat de app je ook zien hoe je de camera instelt.

Tips

• Zet eerst de stroomtoevoer naar de huidige spotlight uit bij de zekeringautomaat of de zekeringkast om jezelf en je systeem te beschermen. Probeer je huidige spotlight aan te zetten om te checken of de stroom uitstaat.
  • Maak foto's van de bedrading van je huidige spotlight om later als referentie te gebruiken.
  • Nadat je de oude spotlight hebt verwijderd, wikkel je de stroomdraden om een potlood om ze veilig te houden.
  • Als je de afdekking van de montagesteun wilt verven, moet je verf op waterbasis gebruiken. Verf de camera niet. Bekijk meer informatie over het verven van Nest-producten.
  • Nadat je de camera en de spotlight hebt ingesteld, kun je de lichtinstellingen voor de spotlight aanpassen in de Home-app.
  • Belangrijk: De Nest Cam met spotlight is ontworpen om rechtop te worden gemonteerd op verticale oppervlakken. Als je de camera op een andere manier installeert (bijvoorbeeld horizontaal, gedraaid, ondersteboven of onder een hoek), kan dit de functionaliteit van de spotlight verminderen omdat het gezichtsveld van de bewegingssensor wordt beperkt.

Los problemen op als dat nodig is

Heb je problemen tijdens het instellen of testen? Bekijk dan deze snelle tips.

De spotlight gaat niet aan als je deze test

Nadat je de spotlight hebt geïnstalleerd en de stroom weer hebt aangezet, gaat de spotlight 30 seconden aan. Als de spotlight niet aangaat, zet je de stroom naar de spotlight uit en check je of de draden zijn aangesloten en of de lasdoppen goed zijn vastgeschroefd.