To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest Cam valonheittimellä: asennus

Valonheittimellinen Nest Cam on suunniteltu korvaamaan nykyinen valonheitin, ja sen käyttö edellyttää kytkyä kodin virtalähteeseen, joka tuottaa 100–240 V AC, 50/60 Hz. Jos haluat asentaa valonheittimen alueelle, jolla ei ole virtaa ja joka vaatii jakorasian asennuksen tai jos haluat apua valonheittimen asentamiseen, ota yhteyttä ammattilaiseen.

Mitä asentamiseen tarvitaan

Ennen kuin aloitat, varmista, että saatavilla on seuraavat työkalut:

• Ristipääruuvimeisseli
  • Valonheittimen mukana tuleva kuusiokoloavain
  • Tikapuut, jos tarpeen
  • Sähköpora
  • Vesivaaka

Kameran lisääminen Home-sovellukseen

Aloita ottamalla kamera käyttöön Home-sovelluksella. Kun sovellus kysyy, mitä tuotetta olet lisäämässä, valitse Nest Cam valonheittimellä.

• Sovelluksessa on tarkat ohjeet valonheittimen asentamiseen, ja se opastaa sinua asennuksessa vaihe vaiheelta.
  • Kun valonheitin on asennettu, se näyttää myös, miten kamera otetaan käyttöön.

Vinkkejä

• Suojaa itseäsi ja järjestelmääsi katkaisemalla nykyisen valonheittimen virta katkaisijasta tai sulakekaapista. Yritä laittaa nykyinen valonheitin päälle varmistaaksesi, että virta on katkaistu.
  • Ota kuvia nykyisen valonheittimen johdoista myöhempää käyttöä varten.
  • Kun olet irrottanut vanhan valonheittimen, kiedo virtajohdot kynän ympärille, niin ne pysyvät turvassa.
  • Jos haluat maalata asennuslevyn kannen, muista käyttää vesipohjaista maalia. Älä maalaa kameraasi. Lue lisää Nest-tuotteiden maalaamisesta.
  • Kun olet ottanut kameran ja valonheittimen käyttöön, voit säätää valonheittimien valoasetuksia Home-sovelluksessa.
  • Tärkeää: Nest Cam valonheittimellä on suunniteltu kiinnitettäväksi pystyasentoon pystysuorille pinnoille. Valonheittimen asentaminen jollakin muulla tavalla (esim. vaakasuoraan, sivuttain, ylösalaisin tai kulmaan) voi heikentää sen toimintaa rajoittamalla liiketunnistimen kuva-alaa.

Ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin

Jos kohtaat käyttöönoton tai testaamisen aikana ongelmia, tässä on joitakin vinkkejä.

Valonheitin ei käynnisty testatessa

Kun olet asentanut valonheittimen ja kytkenyt virran takaisin päälle, valonheitin syttyy 30 sekunniksi. Jos valo ei syty, katkaise valonheittimen virta ja tarkista, että johdot on kytketty ja johtokiinnikkeet ovat tiukasti kiinni.