To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Monter Nest Cam med spotlys

Nest Cam med spotlys er designet til at erstatte et eksisterende spotlys og kræver tilslutning til en strømforsyning i hjemmet på 100-240 V AC og 50/60 Hz.  Hvis du vil montere spotlyset på et sted, der ikke har en eksisterende strømforsyning, og du vil montere en samledåse, eller du vil have hjælp til at montere spotlyset, skal du kontakte en fagperson.

Du skal bruge følgende til monteringen

Før du går i gang, skal du sørge for, at du har følgende værktøjer:

• En stjerneskruetrækker
  • Den unbrakonøgle, der fulgte med spotlyset
  • En stige, hvis det er nødvendigt
  • En elektrisk boremaskine
  • Et vaterpas

Se installationsvideoen

Føj kameraet til Home-appen

Start med at konfigurere dit kamera med Home-appen. Når appen spørger dig, hvilket produkt du er ved at tilføje, skal du sørge for at vælge Nest Cam med spotlys.

• Appen indeholder den komplette vejledning til montering af spotlyset, som guider dig gennem monteringen trin for trin.
  • Når dit spotlys er monteret, viser det dig, hvordan du konfigurerer dit kamera

Tips

• Sørg for at slukke for strømmen til dit nuværende spotlys på kredsløbsafbryderen eller i sikringsskabet for at beskytte dig selv og dit system. Prøv at tænde dit nuværende spotlys for at tjekke, at det er slukket.
  • Tag billeder af ledningerne til dit nuværende spotlys, og brug billederne som reference senere.
  • Når du har fjernet dit gamle spotlys, skal du vikle strømkablerne rundt om en blyant, så de ikke bliver beskadiget.
  • Hvis du vil male monteringspladens afdækning, skal du sørge for at bruge vandbaseret maling. Du må ikke male kameraet. Få flere oplysninger om maling af Nest-produkter.
  • Når du har konfigureret dit kamera og spotlys, kan du justere lysindstillingerne for spotlyset i Home-appen..
  • Vigtigt! Nest Cam med spotlys er designet til at blive monteret oprejst på lodrette flader. Montering af kameraet på andre måder (f.eks. vandret, liggende, på hovedet eller på skrå) kan reducere spotlysets funktionalitet, da det kan begrænse bevægelsessensorens synsfelt.

Foretag fejlfinding, hvis der er behov for det

Hvis du oplever problemer under konfigurationen eller testen, kan du prøve disse hurtige tips.

Spotlyset tændes ikke, når du tester det

Når du har monteret spotlyset og tændt for strømmen igen, tændes spotlyset i 30 sekunder. Hvis det ikke tænder, skal du slukke for strømmen til dit spotlys og tjekke, at dine ledninger er tilsluttet, og at kabelskruerne er skruet ordentligt fast.