To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Montering av Nest Cam (batteri)

Home-appen hjelper deg gjennom monteringen med detaljert veiledning når du konfigurerer Google Nest Cam (batteri).

Du har et par grunnleggende valg når du monterer:

• Bruk veggfestet som følger med, bruk Nest Cam-stativet (selges separat) eller bruk et Made for Google-tilbehør.
  • Du kan også bruke et veggfeste fra en tredjepart med gjenge på 1/4-20, men det kan påvirke ytelsen til kameraet.

Monteringsvideo

How To Set-Up and Install Your Nest Cam

Monter med stativet

Nest Cam-stativet er perfekt for å plassere kameraet innendørs på en hylle, et bord eller en disk. Bare fest kameraet til stativet og plugg i strømkabelen.

Stativet sørger for kontinuerlig strømtilførsel til kameraet, som er nødvendig for å få døgnkontinuerlig videologg hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement.

Monter med magnetfestet

Med magnetfestet har du et par alternativer: Den magnetiske platen kan holde kameraet godt på plass på en metalloverflate (for eksempel kjøleskap) både innendørs og utendørs. Det er ikke nødvendig å bruke skruene.

På andre overflater, for eksempel vegger, fester du veggplaten med skruene som følger med, og fester deretter magnetplaten til festeplaten. Begge disse alternativene gir deg mulighet til å forsyne kameraet med strøm med tilbehør som for eksempel de værbestandige kablene, eller la det gå på batterier.

Bruk sikkerhetsløkken

Hvis du plasserer Nest Cam høyere enn 2 m, kan du bruke sikkerhetsløkken. Løkken er en kabel som kobler kameraet til det magnetiske festet, og som bidrar til å hindre at kameraet faller ned hvis noen kommer borti det.

Hvis Nest Cam (med batteri) ikke kom med en sikkerhetsløkke i esken, kan du kontakte oss for å be om en. Du kan også bruke Wasserstein Tyverisikring, som er tilgjengelig i Google Store og gir både tyveri- og fallbeskyttelse.

Montering av sikkerhetsløkken

1. Skru manuelt enden av løkken til trådene nederst på kameraet, trekk kabelen til siden og stram til med en flat skrutrekker.

2. Plassér løkken rundt det magnetiske festet, der det treffer veggen. Det skal være plass til løkken bak dekselet.

1. Dra i hempen for å stramme løkken til den er festet skikkelig. Sørg for at hempen er tilgjengelig, slik at du enkelt kan fjerne kameraet for å lade det.
    • Viktig: Ikke skyv hempen på baksiden av det magnetiske festet. Med hempen kan du løsne løkken for å fjerne kameraet for å lade det.
  2. Plasser kameraet på den magnetiske platen.

3. Sjekk kamerafeeden i appen for å bekrefte at kameraet dekker riktig område.

Monter med værbestandig kabel

Med de værbestandige kablene til Nest Cam kan kameraet være tilkoblet strøm til og med utendørs. Kabelen finnes i to forskjellige lengder (5 m eller 10 m) og kan plugges i et værbestandig uttak både innendørs og utendørs. Det følger også med kabelklemmer, skruer og veggankre for ryddig montering av kabelen, og den kan males slik at den passer til veggen.

Du kan kjøpe værbestandige kabler i Google Store.

Dette trenger du for å montere

Kameraet leveres med alle delene du trenger for å montere det på veggen eller i taket. I tillegg til en skrutrekker trenger du kanskje også disse verktøyene:

• Skrutrekker
  • Elektrisk drill
  • Bor for styrehull: 2 mm
  • Bor for veggankre: 6,5 mm
  • Bor for hull gjennom vegg som strømkabelen skal legges gjennom: 13 mm
  • Stige

Tilbehør for Google Nest-kameraer og -ringeklokker

Det finnes en rekke tilbehør til Nest-kameraer, for eksempel værbestandige kabler for montering utendørs, kamerafester og annet strømrelatert tilbehør.

• Made by Google-tilbehør er utviklet og produsert av Google.
  • Made for Google-tilbehør er laget av Googles produktpartnere i samarbeid med Google og er sertifisert for bruk med Google-produkter.

Se etter tilbehør som passer dine behov, i Google Store

Viktige tips om sikkerhet og personvern

Sørg for at du følger all lokal personvernlovgivning.

Når du monterer et Nest Cam (med batteri) høyere enn 2 m, bør du bruke sikkerhetsløkken eller Wasserstein Tyverisikring, som også gir fallbeskyttelse.

Hvis du vil plugge kameraet i et strømuttak for å få kontinuerlig strøm, må du tenke på følgende før du borer hull gjennom veggen:

• Sjekk at du følger lokale forskrifter for boligsikkerhet.
  • Sørg for at hullet ikke treffer kabler eller rør. Kontakt elektriker eller rørlegger hvis du er usikker.

Du finner mer informasjon i retningslinjene for sikkerhet og personvern.