To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Akkukäyttöisen Nest Camin asentaminen

Home-sovellus opastaa sinua asennuksessa yksityiskohtaisilla ohjeilla, kun otat akkukäyttöisen Google Nest Camin käyttöön.

Asennusvaihtoehtoja on muutamia:

• Käytä mukana tullutta seinätelinettä, Nest Cam ‐jalustaa (myydään erikseen) tai Made for Google ‐lisävarustetta.
  • Voit myös käyttää mitä tahansa kolmannen osapuolen telinettä 1/4–20 pultilla, mutta se voi vaikuttaa kameran suorituskykyyn.

Asennusvideo

How To Set-Up and Install Your Nest Cam

Asennus jalustalle

Valinnainen Nest Cam ‐jalusta sopii mainiosti kameran sijoittamiseen sisälle, esimerkiksi hyllylle, pöydälle tai työtasolle. Yhdistä kamera jalustaan ja kytke virtajohto.

Jalusta antaa kameralle jatkuvaa virtaa, jota tarvitaan 24/7 videohistoriaa varten, jos sinulla on Nest Aware Plus ‑tilaus.

Asentaminen magneettikiinnikkeen kanssa

Magneettikiinnikkeen kanssa asentamiseen on eri vaihtoehtoja: Magneettilevy voi pitää kameran tukevasti paikallaan metallipinnalla (kuten jääkaapissa) sisällä tai ulkona. Ruuveja ei tarvitse käyttää.

Kiinnitä seinälevy muille pinnoille (esim. seinille) mukana toimitetuilla ruuveilla ja kiinnitä sitten magneettilevy taustalevyyn. Molemmissa vaihtoehdoissa kamera voi saada virtaa mistä tahansa lisävarusteesta (esim. säänkestävästä johdosta) tai akusta.

Turvalenkin käyttäminen

Jos sijoitat Nest Camin yli 2 metrin korkeuteen, käytä turvalenkkiä. Lenkki on johto, joka yhdistää kameran magneettitelineeseen ja estää kameraa putoamasta, jos se irtoaa telineestä.

Jos akkukäyttöisen Nest Camin paketti ei sisällä turvalenkkiä, ota meihin yhteyttä. Voit myös käyttää Wasserstein Varkaudenestokiinnikettä, joka on saatavilla Google Storessa. Kiinnike suojaa varkauksilta ja putoamiselta.

Turvalenkin asennus

1. Ruuvaa lenkin pää käsin kameran alaosassa oleviin kierteisiin, vedä johto sivulle ja kiristä tasapäisellä ruuvimeisselillä.

2. Aseta lenkki magneettitelineen ympärille seinää vasten. Lenkin pitäisi liukua levyn taakse.

1. Kiristä lenkkiä vetämällä liuskaa, kunnes lenkki on tiukasti kiinni. Varmista, että pääset käsiksi liuskaan, jotta voit helposti irrottaa kameran lataamista varten.
    • Tärkeää: Älä työnnä liuskaa magneettitelineen taakse. Liuskan avulla voit avata lenkin irrottaaksesi kameran lataamista varten.
  2. Aseta kamera magneettilevylle.

3. Tarkista sovelluksesta, että kameran syöte kattaa haluamasi näkymän.

Asentaminen säänkestävän johdon kanssa

Nest Camin säänkestävällä johdolla voit pitää kameran liitettynä virtalähteeseen myös ulkona. Johto on saatavilla kahdessa pituudessa (5 m ja 10 m) ja se voidaan liittää helposti säänkestävään pistorasiaan. Sen mukana tulee myös kaapelikiinnikkeet, ruuvit ja kiinnitysankkurit, jotta kaapelin saa asennettua siististi. Johdon voi myös maalata, jotta se sulautuu ympäristöön paremmin.

Voit ostaa valinnaiset säänkestävät johdot Google Storesta.

Mitä tarvitset asentamiseen

Kameran mukana tulevat kaikki osat, jotka tarvitset sen asentamiseen seinään tai kattoon. Ruuvimeisselin lisäksi saatat tarvita myös seuraavia työkaluja:

• Ruuvitaltta
  • Sähköpora
  • Poranterä ohjausrei'ille: 2 mm
  • Poranterä kiinnitysankkureille: 6,5 mm
  • Poranterä reiälle virtajohdon viemiseksi seinän läpi: 13 mm)
  • Tikapuut

Google Nest ‐kameroiden ja ‐ovikellojen lisävarusteet

Nest-kameroille on saatavilla useita lisävarusteita, kuten säänkestävia ulkojohtoja, kameratelineitä ja muita virtalisävarusteita.

• Made by Google ‑lisävarusteet ovat Googlen suunnittelemia ja valmistamia.
  • Made for Google ‐lisävarusteet ovat Googlen tuotekumppaneiden tekemiä yhteistyössä Googlen kanssa, ja tuotteet on sertifioitu yhteensopiviksi Googlen tuotteiden kanssa.

Etsi tarpeisiisi sopivia lisävarusteita Google Storesta

Tärkeitä turvallisuus- ja yksityisyysvinkkejä

Muista noudattaa kaikkia paikallisia tietosuojalakeja.

Kun asennat akkukäyttöisen Nest Camin yli 2 metrin korkeuteen, käytä turvalenkkiä tai Wasserstein Varkaudenestokiinnikettä, joka suojaa myös putoamiselta.

Jos haluat kytkeä kameran pistorasiaan jatkuvan virran saamiseksi, huolehdi näistä ennen kuin poraat reiän seinän läpi:

• Tarkista, että noudatat paikallisia asumisen turvallisuussäännöksiä.
  • Varmista, että reiän paikka ei häiritse kotisi johtoja tai putkia. Jos et ole varma, ota yhteyttä sähköasentajaan tai putkimieheen.

Voit lukea lisätietoja turvallisuus- ja tietosuojasäännöistä.